Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η 15Κ/2017 Προκήρυξη για 335 θέσεις στον ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ

Εκδόθηκε η 15Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση 335 θέσεων στον ΟΑΕΔ. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 15Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 335 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον ΟΑΕΔ.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα). Διατίθεται επίσης από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Η ηλεκτρονική αίτηση για την Προκήρυξη ΑΣΕΠ και η προθεσμία

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Αρκεί να ακολουθήσουν τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 15 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη. Λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 15Κ/2017
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 4ης Δεκεμβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.

Απαραίτητοι τίτλοι σπουδών υποψηφίων

Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις της προκήρυξης αυτής ο υποψήφιος πρέπει να κατέχει έναν από τους παρακάτω τίτλους σπουδών.

Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π). ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής. Ή ακόμη και ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Πτυχίο ή δίπλωμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας. Επίσης, Δημόσιας Διοίκησης ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών. Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Λογιστικής ή Ναυτιλίας ή Μαθηματικών ή Τεχνολογίας.

Πρόσθετα προσόντα

Για όλες τις θέσεις απαιτούνται πρόσθετα προσόντα. Αυτά πρέπει να τα κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Αλλιώς δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις. Όπως γνώση χειρισμού Η/Υ, καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών.

Για όλες τις θέσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι που κατέχουν τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, οι κενές θέσεις θα καλυφθούν «επικουρικώς» από υποψήφιους με μειωμένα πρόσθετα προσόντα.

Οι θέσεις για τις οποίες υπάρχει επικουρική κάλυψη θα καλυφθούν από υποψήφιους που έχουν τα πλήρη απαραίτητα προσόντα (και τους αποδεκτούς τίτλους σπουδών) και μόνο σε περίπτωση που θα παραμείνουν κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους που καλύπτουν κατά σειρά τα προσόντα «α΄ επικουρίας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις