Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2017

ΑΣΕΠ

Ο ΑΣΕΠ ανάρτησε στη διαδικτυακή του φόρμα, τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2017. Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της ΑΣΕΠ Προκήρυξης 3Κ/2017 εκδόθηκαν σήμερα. Η Προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 26 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι της Προκήρυξης, εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Πότε γίνονται δεκτές ενστάσεις για την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ ορίζεται από αύριο, 20 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την πάροδο της 29ης Σεπτεμβρίου 2017, ημέρας Παρασκευής.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ίδιας Προκήρυξης θα εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε εδώ τους πίνακες με τα αποτελέσματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις