Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ασφάλεια με το χιλιόμετρο: Οδηγείς λιγότερο, πληρώνεις λιγότερο – Buy The Mile από την Anytime

Ασφάλεια με το χιλιόμετρο: Οδηγείς λιγότερο, πληρώνεις λιγότερο – Buy The Mile από την Anytime

Αν ανήκεις και εσύ στο κλαμπ των οδηγών που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για περιορισμένες μετακινήσεις, τα νέα από τον ασφαλιστικό κλάδο είναι ευχάριστα.

Η “συνομοταξία” των οδηγών που κινούν το αυτοκίνητό τους μόνο για τις απαραίτητες διαδρομές, κερδίζει διαρκώς νέα μέλη. Δεν πρόκειται φυσικά για τυχαίο γεγονός, καθώς οι περισσότεροι προσπαθούν να βρουν τρόπους να μειώσουν τα καθημερινά έξοδά τους. 

Τι είναι και σε ποιους απευθύνεται το Buy The Mile:

Η Anytime δίνει τη λύση στους οδηγούς που διανύουν μικρές αποστάσεις κάθε μέρα. Όπως για παράδειγμα στους οδηγούς που επιλέγουν να συνδυάσουν το αυτοκίνητό τους και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους, χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για το Σχολείο και τις δραστηριότητες των παιδιών τους και τα ψώνια τους, εργάζονται κοντά στο σπίτι τους ή χρησιμοποιούν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας λιγότερο.

Η λύση είναι το πρόγραμμα Buy The Mile, τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Anytime, κάτι που αλλάζει το παραδοσιακό ασφαλιστικό τοπίο.

Το Buy The Mile προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς που δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα, να πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα, καθώς ο οδηγός μπορεί να φτιάξει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στα μέτρα του.

Το πρωτοποριακό ασφαλιστικό σύστημα θυμίζει τα προγράμματα τηλεφωνίας που επιλέγουμε ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες μας, καθώς πλέον έχουμε τη δυνατότητα να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας αποκλειστικά για τα χιλιόμετρα που διανύουμε σε ετήσια βάση. Η εναλλακτική πρόταση ασφάλισης μπορεί να εξασφαλίσει στους οδηγούς που διανύουν λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο κέρδος σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συμβόλαια.

Ποια προγράμματα διαθέτει το Buy The Mile:

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει όποιο από τα τρία προγράμματα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες του:

Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 3.000: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Να σημειωθεί πως σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί η κάλυψη Νομικής Προστασίας και Θραύσης Κρυστάλλων.

Πώς δουλεύει το Buy The Mile:

Ο τρόπος υπολογισμού των χιλιομέτρων γίνεται μέσω ειδικής συσκευής OBD (On Board Diagnostics) που επιτρέπει τη δημιουργία εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων και παρέχεται δωρεάν με τα προγράμματα Buy The Mile, με προϋπόθεση το αυτοκίνητο να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και μετά, ώστε να υποστηρίζεται η τηλεματική συσκευή.

Πόσα χιλιόμετρα καλύπτει το Buy The Mile και πώς μπορεί να γίνει επέκταση χιλιομέτρων:

Όλα τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα τον χρόνο, ενώ με ένα τηλεφώνημα έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν το πρόγραμμά τους κατά 2.000 χιλιόμετρα με 20 ευρώ. Μέσα από την ειδική online εφαρμογή Buy The Mile οι οδηγοί ενημερώνονται 24 ώρες το 24ωρο για τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει, ενώ παράλληλα ειδοποιούνται αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχουν διανύσει το 80% των χιλιομέτρων και όταν έχουν φτάσει το 95% των χιλιομέτρων του προγράμματος ώστε να μην ξεπεράσουν το όριο.

Για την οικονομική ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες στο www.anytime.gr.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε