Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άστατος και σήμερα ο καιρός – Πού θα υπάρξουν έντονες καταιγίδες

Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπεται ο καιρός και τα φαινόμενα πιθανόν να είναι τοπικά έντονα και να εκδηλωθεί κατά τόπους χαλαζόπτωση, ενώ προβλέπεται και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά το βράδυ πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ WEATHER CENTER ΤΟΥ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε