Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άστατος ο καιρός – Σε ποιές περιοχές θα βρέξει

Οι τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη, οι σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρος προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και το μεσημέρι – απόγευμα πιθανώς στα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορείους με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην Κρήτη, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα μέχρι το μεσημέρι παροδικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε