Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άστατος ο καιρός σήμερα – Πού θα βρέξει

Οι νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και η σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικoi 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 22 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με ασθενείς τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θεσσαλία. Οι ανεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης. Από το μεσημέρι σποραδικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου το βράδυ είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από το μεσημέρι και πιθανόν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 σταδιακά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τις απογευματινές κυρίως ώρες πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε