Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Αστυνομική επιχείρηση τύπου Βίλας Αμαλίας στην ΑΣΟΕΕ

Αστυνομική επιχείρηση τύπου Βίλας Αμαλίας στην ΑΣΟΕΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ παρουσία εισαγγελέα. Φοιτητές και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλουν οτι το παρεμπόριο ήταν το πρόσχημα.

Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη απο τις 3.30 το μεσημέρι στην ΑΣΟΕΕ με 16 προσαγωγές αλλοδαπών μικροπωλητών οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών μπήκαν στο προαύλιο και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον τους.



Ο εισαγγελέας, με τη συγκατάθεση του αντιπρύτανη, έδωσε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να μπουν μέσα στο προαύλιο χώρο αλλά και στους χώρους του πανεπιστημίου, όπου αυτή την ώρα γίνονται έλεγχοι.

Φοιτητές αλλά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Μπόλαρη καταγγέλουν πως οι μικροπωλητές ήταν το πρόσχημα για να μπουν οι αστυνομικοί στο χώρο του πανεπιστημίου και να κάνουν μία επιχείρηση όμοια με εκείνη που έγινε πριν απο λίγες μέρες στη Βίλα Αμαλίας.



Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου 17 σάκοι με προϊόντα παρεμπορίου, 17 κράνη, 6 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 40 κοντάρια ξύλινα και μεταλλικά, 50 κενές φιάλες από μπύρες καθώς και εξοπλισμός για την εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.

Εξω απο την ΑΣΟΕΕ παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις ενώ μέσα βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι συνεχίζουν τους ελέγχους στους χώρους του πανεπιστημίου.

Διαβάστε
“Μπάζωσαν” την Πατησίων! – Νέα επεισόδια με τους παράνομους μικροπωλητές στην ΑΣΟΕΕ

 Ηλεία: H Κινέζα πούλαγε από στιλέτα μέχρι… δονητές! ΦΩΤΟ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε