Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτός είναι ο αστυνομικός που τον σκότωσε ο γιος του! Θρήνος στον Κολωνό για τον δάσκαλο παραδοσιακών χορών – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Αυτός είναι ο αστυνομικός που τον σκότωσε ο γιος του! Θρήνος στον Κολωνό για τον δάσκαλο παραδοσιακών χορών – ΦΩΤΟ κ VIDEO
,

– Τραγωδία στον Κολωνό για τον αστυνομικό που έφυγε από το χέρι του ίδιου του γιου του
– Από λάθος εκπυρσοκρότησε το υπηρεσιακό όπλο του άνδρα της Ασφάλειας που ήταν γεμάτο
– Τραυματίστηκε και ο πατροκτόνος, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε κατάσταση σοκ!
– Θρήνος στον Πολιστικό Σύλλογο που διατηρούσε το θύμα και δίδασκε παραδοσιακούς χορούς
– Συντετριμμένοι οι γείτονες και οι φίλοι του 59χρονου μιλούν στο Newsit
– Τι λέει εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ για το δυστύχημα

Mια στιγμή απροσεξίας ήταν αρκετή για να βυθιστεί στο πένθος μια οικογένεια και μια ολόκληρη γειτονιά στον Κολωνό.

Πως συνέβη το κακό

Το απόγευμα της Δευτέρας, γύρω στις 6.30, ο 59χρονος αστυνομικός (υπηρετούσε στην Ασφάλεια) βρισκόταν στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ορφέας” που διατηρούσε στον Κολωνό όπου και δίδασκε παραδοσιακούς χορούς.

Είχε αφήσει το υπηρεσιακό του όπλο πάνω σε ένα τραπέζι, δυστυχώς το είχε αφήσει γεμάτο. Το όπλο πήρε γιος του και άρχισε να το περιεργάζεται, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε. Το αποτέλεσμα ήταν η σφαίρα να τρυπήσει την παλάμη του και στη συνέχεια να καρφωθεί στην κοιλιά του αστυνομικού!

Επικράτησε πανικός και όσοι ήταν εκείνη την ώρα στον Σύλλογο να φωνάζουν και να καλουν σε βοήθεια. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα όμως για τον 59χρονο αστυνομικό ήταν αργά!

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται τραυματισμένος ο γιος του ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ.
Οπως δήλωσε στο Newsit ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Πάνος Ευσταθίου “ο νεαρός νοσηλεύεται με τραυμα στο ένα άκρο, εκτός κινδύνου. Ομως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και του παράσχεται ψυχολογική υποστήριξη ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και κοιωνικός λειτουργός του νοσοκομείου”.

Θρήνος στον Κολωνό για τον τίμιο αστυνομικό

Ολοι οι γείτονες και οι κάτοικοι του Κολωνού έχουν μόνο μια καλή κουβέντα να πουν για τον άτυχο αστυνομικό.

Ηταν τίμιος, λεβέντης και λάτρης της παραδοσιακής μουσικής και των χορών της Ελλάδας. Προσπαθούσε την αγάπη του αυτή να την μεταλαμπαδεύσει στους νεότερους. Τους δίδασκε με πάθος και χαρά!

Στην είσοδο του κτιριου που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος, γείτονες και φίλοι αφήνουν λίγα λουλούδια.

Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του

Το Newsit βρέθηκε στη γειτονιά που έμενε με την οικογένεια του ο αστυνομικός, λίγα τετράγωνα πιο πέρα τον σύλλογο που έγινε το κακό.

Συγγενής του θανόντος μας με δυσκολία μας είπε δυο λόγια, “αφήστε μας στον πόνο μας. Είναι τραγικό αυτο που έχει γίνει. Να μην μας ενοχλήσει κανείς μέχρι την κηδεία που θα γίνει αύριο. Χάσαμε τον άνθρωπο μας”.

Όλη γειτονιά έχει βυθιστεί σε πένθος.

Αυτη η τραγωδία να είναι η τελευταία λένε οι συνάδελφοί του αστυνομικοί

Οπως δήλωσε στο Newsit ο Νίκος Καραδήμας, Μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων “δυστυχώς μέχρι σήμερα έχουμε θρηνήσει πάρα πολλά θύματα από απροσεξία. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος, του οποίου ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του πια, έκανε ένα τεράστιο λάθος.

Πήγε σε μια εκδήλωση με το υπηρεσιακό του περίστροφο και μάλιστα γεμάτο. Τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται και μάλιστα σε αστυνομικούς με εμπειρία πολλών χρόνων στο Σώμα. Καθημερινά όμως βλέπουμε τέτοια φαινόμενα, να χάνονται άνθρωποι από αβλεψίες.

Θέλω όμως να τονίσω οτι εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε να κάνουμε εκπαίδευση πάνω στα όπλα και ειδικά να κάνουμε βολές είτε στη γέμιση, είτε στην απογέμιση. Εγώ συγκεκριμένα έχω πάνω από 10 χρόνια να κάνω βολή. Οταν το αντικείμενο της δουλειάς σου δεν το χρησιμοποιείς στην εκπαίδευση τότε πως θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις όταν σου τύχει κάτι απρόβλεπτο. Τα όπλα χρειάζονται πάρα πολύ προσοχή” είπε τέλος ο κύριος Καραδήμας.

Ακούστε τη δήλωσή του στο NewsIt…

Αυριο ο τραγικός επίλογος

Το κηδειόχαρτο που αναρτήθηκε σε όλο τον Κολωνό ενημερώνει για τον τραγικό επίλογο. Αυριο λοιπόν Τετάρτη, στις 4.30 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του άτυχου αστυνομικού στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κοιμητήριο του Περιστερίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε