Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αστυνομοκρατείται το Εφετείο – Μέσα ο Κασιδιάρης – Έξω αντιφασιστική συγκέντρωση και χρυσαυγίτες με κουκούλες

Αστυνομοκρατείται το Εφετείο – Μέσα ο Κασιδιάρης – Έξω αντιφασιστική συγκέντρωση και χρυσαυγίτες με κουκούλες

– Από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια ο Ηλίας Κασιδιάρης που θα δικαστεί για υπόθεση επίθεσης σε φοιτητή
– Λουκάρεως και Αλεξάνδρας αντιφασιστική συγκέντρωση
– Εξω από το κτίριο του Εφετείου πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Εφετείο αστυνομοκρατείται σήμερα όχι μόνο γιατί δικάζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος αλλά και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Κι ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει φτάσει από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια, έξω από το Εφετείο υπάρχουν εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυο συγκεντρώσεις. Στην γωνία Λουκάρεως και Αλεξάνδρας έχουν περιοριστεί συμμετέχοντες σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο, ενώ πάνω στον προαύλιο χώρο του Εφετείου, είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και κάποιοι φορούν και κουκούλες.

Η αστυνομία έκανε διαπραγματεύσεις με τους διαδηλωτές προκειμένου να μην κατέβουν την Λουκάρεως και “συναντηθούν” με τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η υπόθεση εκκρεμεί πριν ο Ηλίας Κασιδιάρης εκλεγεί βουλευτής και για να δικαστεί απαιτήθηκε η άρση της βουλευτικής του ασυλίας, την οποία και ο ίδιος ζήτησε.

Ο βουλευτής καλείται ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.

Η εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγάθωνας: “Είναι άντρας ο Κασιδιάρης”;

 Μήνυση Κασιδιάρη σε αστυνομικούς και καταγγελία για χτυπήματα σε συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ

 Κασιδιάρης στην Ολομέλεια: Είστε όλοι σας παλτά! Να πάτε να γαμ@@@@τε εσείς της ΝΔ!

 Κασιδιάρης για δήμαρχος της Αθήνας

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε