Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ασύλληπτη τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο! Ανήλικη μαθήτρια αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 5ο όροφο – Δεν την πρόλαβε η μητέρα της και οι φίλες της

ΦΩΤΟ - newsit.gr
ΦΩΤΟ - newsit.gr

– Το μικρό κορίτσι είναι μαθήτρια του γυμνασίου
– Η ανήλικη μαθήτρια έπεσε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και πέθανε ακαριαία
– Σύμφωνα με πληροφορίες πριν αυτοκτονήσει είχε ειδοποιήσει με μηνύματα τις φίλες της
– Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του ανήλικου κοριτσιού

Στο πένθος έχει τυλιχθεί μία ολόκληρη γειτονιά στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από την είδηση πως μία ανήλικη μαθήτρια, στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή μαθήτρια Γυμνασίου ηλικίας μόλις 15 ετών, είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και το έπραξε. Έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε και έπεσε στον ακάλυπτο χώρο. Ο θάνατός της από την πτώση ήταν ακαριαίος.

Το τραγικό είναι πως το μικρό κορίτσι είχε ειδοποιήσει για αυτή την πράξη της. Είχε στείλει μηνύματα στις φίλες της, λέγοντάς τους πως σκοπεύει να αυτοκτονήσει.

Οι φίλες της τρομαγμένες, έσπευσαν να ειδοποιήσουν τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία έτρεξε πανικόβλητη στο σπίτι της. Αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Το μικρό κορίτσι είχε ήδη προλάβει να πέσει στο κενό και να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο βρέθηκαν αξιωματικοί της αστυνομίας, οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης μαθήτριας.

Φίλοι και συμμαθητές της ανήλικης κοπέλας βρέθηκαν στην πολυκατοκία όπου διέμενε και άφησαν λίγα λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε