Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αθώο το ύποπτο βίντεο, δείχνει το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ.

Αθώο το ύποπτο βίντεο, δείχνει το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο είναι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ που εγκλωβίστηκαν σε στοά την ‘Οθωνος.

Στην Εισαγγελία Πλημμελιοδικών Αθηνών υποβλήθηκε προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε σχετικά με το βίντεο που είχε προβληθεί στο Alter.

Σύμφωνα με την αστυνομία, “όπως προέκυψε από την έρευνα, τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο με πολιτική περιβολή είναι ιδιώτες, εργαζόμενοι της Ε.ΘΕ.Λ., οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη “ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος). Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν”.

To βίντεο
 

Διαβάστε επίσης
Κοινή γραμμή από Παπουτσή – ΕΛ.ΑΣ. και κουκουλοφόρους – “Κινδύνευαν και τους έσωσαν”

Στον εισαγγελέα το βίντεο-αποκάλυψη με τα ΜΑΤ και τους συνδικαλιστές

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε