Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Για να ξαναδεί τον εραστή του, είπε στην αστυνομία ότι πέθανε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια απίστευτη υπόθεση ερωτικού πάθους ομοφυλόφιλων, με πρωταγωνιστές έναν μεσήλικα από την Αμαλιάδα και έναν Αφγανό μετανάστη…

Το θέμα αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα ”Ρεπόρτερ”. Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 10 μέρες όταν ένας μεσήλικας από την περιοχή της Αμαλιάδας τηλεφώνησε σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας τον αιφνίδιο θάνατο ενός αλλοδαπού, που διαμένει μόνιμα στην Πάτρα. 

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, με αστυνομικούς να προσέρχονται στο διαμέρισμα που διαμένει ο αλλοδαπός για να διαπιστώσουν τι πραγματικά συμβαίνει. Χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και ύστερα από λίγο, τους άνοιξε την πόρτα ένας αλλοδαπός, που μιλούσε άπταιστα ελληνικά.

Όπως αναφέρει το iliapress.gr, ρώτησε τους αστυνομικούς τι ακριβώς θέλουν στο σπίτι του, με τους αστυνομικούς να του λένε ότι τους δηλώθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του. Ο αλλοδαπός αφού αρχικά σάστισε έπειτα από λίγο ζήτησε να μάθει ποιος είναι αυτός που το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί του γνωστοποίησαν την ταυτότητα του καταγγέλλοντος άρχισε να ξετυλίγεται το κόλπο… αλλά και η «αιτία» της καταγγελίας του άνδρα από την Αμαλιάδα. Ο αλλοδαπός αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι με τον συγκεκριμένο άνδρα διατηρεί τον τελευταίο καιρό ερωτικές σχέσεις και επειδή πριν λίγες ημέρες είχαν ένα «καβγαδάκι»… δεν αποκρίνονταν στις τηλεφωνικές του κλήσεις.

Οι αστυνομικοί τον άκουσαν να τους λέει ότι στόχος του μεσήλικα, ήταν να ξανασυναντηθούν. Τώρα αν μετά από όλα αυτά υπάρξει επανασύνδεση… θα δείξει. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αξιοπερίεργα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στα αστυνομικά δελτία της περιοχής…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε