Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αχαϊα: Ο νομός στο έλεος των εμπρηστών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9.30 στην περιοχή Κάτω Καστρίτσι του δήμου Ρίου Αχαΐας. Αλλεπάληλα μέτωπα ξεσπασαν σε όλη την Αχαΐα μέσα σε λίγα 24ωρα, με την πυροσβεστική να μην ξέρει που να πρωτοστείλει δυνάμεις.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9.30 στην περιοχή Κάτω Καστρίτσι του δήμου Ρίου Αχαΐας. Στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, ώστε να μην απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Νωρίτερα σήμερα είχαν εκδηλωθεί δύο ακόμη πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα στο Καστρίτσι και το Πλατάνι. Οι δύο τελευταίες φωτιές έχουν τεθεί υπό μερικό έλεγχο, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει μία τρίτη σε εξέλιξη, προκαλεί διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη περιοχή εκδηλώνονται τις τελευταίες ημέρες διαδοχικές πυρκαγιές, ενώ η Πυροσβεστική ερευνά για πιθανή δράση εμπρηστών.

Επίσης υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην περιοχή Λιθόπετρα, στην Ακράτα Αχαΐας. Στην περιοχή επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, καθώς και εναέρια μέσα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε