Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αυλαία στις 5 Αυγούστου στην δίκη για την δολοφονία του Αλέξη

Θα ακουστεί η πρόταση του εισαγγελέα και τον Σεπτέμβριο αναμένεται η ετυμηγορία.

Την Πέμπτη, 5 Αυγούστου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χ. Λακαφώσης αναμένεται να διατυπώσει ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αμφισσας την πρότασή του για τους ειδικούς φρουρούς Επ.Κορκονέα και Β.Σαραλιώτη που δικάζονται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο κ. Λακαφώσης με την αγόρευσή του θα εκφέρει την άποψή του για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια αξιολογώντας:

α) όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες που εξετάστηκαν κατά την εξάμηνης διάρκειας ακροαματική διαδικασία σε συνδυασμό με το υπόλοιπο αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας

και β) τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, οι οποίοι απολογούμενοι υπέπεσαν σε σωρεία αντιφάσεων τόσο στην περιγραφή των γεγονότων της μοιραίας βραδιάς όσο και στον τρόπο με τον οποίο ενήργησαν και αντέδρασαν οι ίδιοι.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμφισσας, μετά την εισαγγελική πρόταση είναι πιθανόν να διακόψει τις συνεδριάσεις του για να τις επαναλάβει τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε και θα εκδώσει την ετυμηγορία του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε