Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αύριο το απόγευμα το ραντεβού απεργών Χαλυβουργών – υπουργού Εργασίας

Αύριο το απόγευμα το ραντεβού απεργών Χαλυβουργών – υπουργού Εργασίας

Αμοιβαίες υποχωρήσεις φαίνεται πως έγιναν και έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από το μέρος των απεργών ορίστηκε για αύριο το απόγευμα ραντεβού με τον υπουργό Εργασίας

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδικάτου των χαλυβουργών που βρίσκονται επί εννέα μήνες σε απεργία υπήρξαν πολλές τηλεφωνικές επαφές σήμερα με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Σε αυτές ο υπουργός δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με την ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη ώστε να απομακρυνθούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ με τη σειρά τους οι απεργοί φαίνεται πως συμφώνησαν σε κάποια ανακωχή ως την αυριανή συνάντηση.

Τα ξημερώματα δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις κατά την είσοδο εργαζομένων στο εργοστάσιο με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων εναντίον των απεργών.

Για αρκετή ώρα δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς ΜΑΤ και απεργοί είχαν καταλάβει τη μια από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίες στην έξοδο προς Κόρινθο.

Διαβάστε επίσης:
Νέα ένταση στη Χαλυβουργία – Ουρές στους δρόμους

Συνεχίζουν την απεργία στη Χαλυβουργία – Τι αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι – Ποιά θα είναι η στάση της κυβέρνησης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε