Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αυτό που βλέπετε δεν είναι πισίνα και το μπάρμπεκιου ήταν για την Τσικνοπέμπτη!

Αυτό που βλέπετε δεν είναι πισίνα και το μπάρμπεκιου ήταν για την Τσικνοπέμπτη!

Παρανοήσαμε όλοι. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η ύπαρξη πισίνας μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Και μάλιστα όταν δια στόματος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνου Σκανδάμη, μαθαίνουμε ότι εφόσον δεν χρησιμοποιήθηκε δημόσιο χρήμα δεν υπάρχει «μείζον θέμα» είναι ν’απορεί κανείς γιατί δεν κάνουμε έναν έρανο να εφοδιαστούν οι φυλακές με σάουνα, χαμάμ και τζακούζι.

Μάλιστα, ο κ. Σκανδάμης έπλεξε το εγκώμιο της Ομοσπονδίας των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων για το κοινωνικό της έργο, όπως είπε.

Τα πιο ωραία όμως ειπώθηκαν το πρωί από τον αρχιφύλακα του Ψυχιατρείου των Φυλακών, Αντώνη Αραβαντινό.

Είπε ότι η πισίνα στο προαύλειο χώρο του Ψυχιατρείου δεν είναι πισίνα αλλά χώρος για να μαζεύουν το νερό ενώ το μπάρμπεκιου το είχαν για την Τσικνοπέμπτη.

Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του MEGA, ο κ. Αραβαντινός είπε ότι δεν υπάρχει θέμα καθώς η περίφημη πισίνα που αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δεν είναι πισίνα, αλλά χώρος συγκέντρωσης ύδατος και η διαμόρφωση του χώρου έγινε έτσι ώστε να μπορούν να το βλέπουν οι κρατούμενοι του Ψυχιατρείου.

Για το μπάρμπεκιου που υπάρχει στον ίδιο χώρο, ο αρχιφύλακας του Ψυχιατρείου είπε ότι αυτό έχει κατασκευαστεί για τους εργαζομένους στην περίπτωση που θα το χρειαστούν εν ώρα υπηρεσίας κάποια Τσικνοπέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντιδράσεις για την πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε