weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Αυτόκλητοι υπερασπιστές της τάξης – Πολιτοφύλακες εκπαιδεύονται στα βουνά

Αυτόκλητοι υπερασπιστές της τάξης – Πολιτοφύλακες εκπαιδεύονται στα βουνά | Newsit.gr

Αυτό όμως δεν φαίνεται να έχει καμμία σχέση με τα παραπάνω. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους η Ελληνική Πολιτοφυλακή λέει ότι έχει καταστατικό και διαχωρίζει την θέση της από παραστρατιωτικές οργανώσεις. Γιατί όμως τόση σπουδή;

Στην Ελλάδα έχουν ήδη δημιουργηθεί η «Ελληνική Πολιτοφυλακή» και η «Πατριωτική Πολιτοφυλακή». Η πρώτη σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζεται «μη κερδοσκοπική οργάνωση Ασφαλείας», η δεύτερη αποτελείται από απόστρατους, που πάνε σε ερημικές περιοχές και εκπαιδεύονται με όπλα που έχουν πλαστικές μπίλιες (airsoft).

Προετοιμάζονται, όπως αναφέρουν, για κάθε ενδεχόμενο.

Ο επικεφαλής της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής», Γ. Ανεστόπουλος, μίλησε χθες και σε ραδιοφωνικό σταθμό. Μίλησε για «τάγματα πολιτοφυλακής, αποτελούμενα κυρίως από απόστρατους» που προετοιμάζονται «για να αναλάβουμε δράση αν και όταν διασαλευτεί η δημόσια Τάξη σε περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας».

Ποιός όμως τους έχρισε υπερασπιστές της δημόσιας τάξης; Και πως αντιδρά η ηγεσία της αστυνομίας στην ύπαρξη αυτών των ομάδων; Ο κ. Κοκκαλάκης περιορίστηκε χθες να πει ότι «η συντεταγμένη Πολιτεία έχει προσδιορίσει τις δυνάμεις που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του τόπου». Α! είπε και ότι η χρήση όπλων airsoft δεν είναι απαγορευμένη.

Απλά να διευκρινήσουμε ότι τα όπλα airsoft είναι για εκπαίδευση….

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έχει έναν και μόνον Αντικειμενικό Σκοπό, να είναι ΕΤΟΙΜΗ την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ. Οργανωμένη, Εκπαιδευμένη, Συντεταγμένη, Πειθαρχημένη, Ετοιμοπόλεμη, Ισχυρή. Η Λαϊκή εξαθλίωση γιγαντώνεται, μαζί της θεριεύει και η Λαϊκή Οργή, η χρεωκοπία αναπόφευκτη, η εξέγερση της αγανακτισμένης φτωχολογιάς θ’ ακολουθήσει αναπόφευκτα αίμα και Χάος…αυτό βρίσκεται μπροστά μας…Χάος που όμως «κάποιοι ανθέλληνες» θα σπεύσουν να «εκμεταλλευθούν»… Και δη ΕΝΟΠΛΑ.

Θα σπεύσουν να πλήξουν θανάσιμα την Εθνική Ασφάλεια πλήττοντας καίρια και συντριπτικά ανθρώπινους στόχους και κρίσιμες υποδομές.
Πολίτης και Πολιτεία θα έπρεπε να τρέμουν και μόνον στην σκέψη του τι θα προκαλούσε πχ μια εκτεταμένη δολιοφθορά στο ηλεκτρικό δίκτυο ή στα πόσιμα νερά της Αττικής….και όχι μόνον…συνδυαζόμενοι αυτοί οι «οργανωμένοι ένοπλοι στρατοί» (πχ Ουτσεκάδες, Μουτζαχεντίν, και λοιποί «εγχώριοι μαυροκόκκινοι υποστηρικτές τους) πεμπτοφαλαγγιτών με ένα ιδιαζόντως εκτεταμένο οργανωμένο έγκλημα θα καταφέρουν στις (ούτως ή άλλως ανεπαρκείς, ψαλιδισμένες και απονευρωμένες) Δυνάμεις Ασφαλείας ένοπλα συντριπτικά πλήγματα που εκ των πραγμάτων δεν θα δύνανται αυτές να αντιμετωπίσουν. Αυτό θα δώσει σε κάποιους την «αφορμή» να «τραβήξουν το Στρατό από τα σύνορα» προκειμένου να «αντιμετωπίσει» την «εσωτερική κατάσταση». Κάποιοι «γείτονες» θα χαιρόντουσαν πολύ με κάτι τέτοιο.Αυτό δεν πρέπει ΕΠ’ΟΥΔΕΝΙ να επιτραπεί να συμβεί. Και μόνον ένας τρόπος υπάρχει.
Η παρουσία τότε μιας Οργανωμένης, Συντεταγμένης Ισχυρής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής με χαρακτηριστικά ετοιμοπόλεμης Στρατιωτικής Μονάδας άμεσης ανταπόκρισης θα είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
Εκεί ΚΑΙ ΜΟΝΟ αποσκοπούμε….ως τότε, η Μονάδα οργανώνεται, εκπαιδεύεται και «δομείται στρατιωτικά» μέσα από απολύτως νόμιμα κανάλια.
Πατριώτες, η τύχη των παιδιών σας και του Έθνους σας βρίσκεται στα χέρια σας και μόνον. Κανενός άλλου.
Σας καλούμε να φορέσετε θαρραλέα την ΦΑΙΟΠΡΑΣΙΝΗ και να ενισχύσετε τις Μάχιμες Γραμμές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής….
Προτού είναι απολύτως αργά για οτιδήποτε…

Για την Επιτελική Διοίκηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

Γεώργιος Ανεστόπουλος – Γεράκι του Αιγαίου

Η εκπαιδευση των πολιτων γινετε με ασφαλεια και με πληρης νομιμοτητα.

#TAGS MM