Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοκτόνησε μαζί με το 10χρονο γιο της στα γενέθλιά του – Είχε προαναγγείλει το μοιραίο γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το χαμό του συζύγου της

, Το σημείο που βρέθηκαν νεκροί μάνα και γιός

Μάνα και γιος βρέθηκαν δεμένοι με ένα σκοινί στο ποτάμι – Πολιτικό στέλεχος ο πατέρας – Η 37χρονη άφησε πίσω της δύο ανήλικα παιδιά – Δείτε τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής για την τραγωδία…

Η 37χρονη μητέρα και ο 10χρονος γιος της βρέθηκαν σε βάθος μόλις πενήντα εκατοστών δεμένοι μαζί  με ένα σκοινί.
Τα πτώματα εντοπίστηκαν λίγο μετά τις δύο τα χαράματα από το Ληθαίο ποταμό και οι σοροί τους ανασύρθηκαν νωρίς το πρωί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής των Τρικάλων.

Η μητέρα, που επεδίωκε την λήθη και πήρε μαζί της στο θάνατο και τον αυτιστικό γιο της είχε άλλα δύο ανήλικα παιδιά, δυο κοριτσάκια 8 και 14 ετών που θα μείνουν ορφανά.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα που πήγαν μαζί μία “συνηθισμένη” βόλτα στο ποτάμι. Λίγη ώρα αργότερα το κινητό της απανεργοποιήθηκε και οι συγγενείς της ειδοποίησαν, κατά τις 22:00, ανήσυχοι την αστυνομία.

ΦΩΤΟ trikalanews.gr

Οι αρχές δεν άργησαν να εντοπίσουν τα δύο άψυχα κορμιά μέσα στο ποτάμι, να επιπλέουν δεμένα το ένα πάνω στο άλλο. Δίπλα στις όχθες βρέθηκαν πεταμένα τα ρούχα τους.

ΦΩΤΟ trikalanews.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μάνα και γιος παρακολουθούνταν από ψυχολόγο καθώς είχαν πολλά προβλήματα τα οποία τους οδήγησαν σε αυτή την πράξη απελπισίας. Πριν από ένα μήνα είχε σκοτωθεί σε μετωπική σύγκρουση με νταλίκα ο πατέρας της οικογένειας, γεγονός το οποίο δεν μπόρεσαν να αντέξουν. Πρόκειται για τον πολιτευτή της ΝΔ Κώστα Καλυβά.

ΦΩΤΟ trikalanews.gr

Η 37χρονη μάλιστα είχε προαναγγείλει το μοιραίο σε συγγενικά της πρόσωπα, σύμφωνα με το trikalanews.gr, ενώ διάλεξε να το κάνει πράξη την ημέρα των γενεθλίων του μικρού της γιου, Χρήστου.

ΦΩΤΟ trikalanews.gr

Οι κάτοικοι της περιοχής, συγκλονισμένοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε