Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Caremarket.gr: Καινοτομία και εμπειρία, για ευκολία και οικονομία!

Caremarket.gr: Καινοτομία και εμπειρία, για ευκολία και οικονομία!

Tο caremarket.gr συμπληρώνει τα 4α γενέθλιά του και μας ξεναγεί στην αγορά των online supermarket που συνεχώς αναπτύσσεται και με νέες προσθήκες στον κλάδο.

“Ο πρωταρχικός στόχος του CareMarket από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του το 2013 ήταν να μπορούν οι καταναλωτές να βρουν ό,τι ακριβώς υπάρχει και σε ένα φυσικό κατάστημα στις καλύτερες τιμές. Έτσι λοιπόν αυτή τη στιγμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν πάνω από 10.000 ενεργοί κωδικοί εκ των οποίων εκατοντάδες σε προσφορά

Επιπλέον, το caremarket.gr είναι το μοναδικό online supermarket που προσφέρει προϊόντα κοπής, αλλαντικά τυριά και κρέας, ακριβώς όπως τα θέλουν οι πελάτες μας, κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι” μας είπε ο κ. Γεννηματάς διευθυντής του caremarket.gr.

“Ο πυρήνας του caremarket.gr είναι η τεχνογνωσία και η εμπειρία. Για να αναπτύξουμε το πρωτοποριακό μας σύστημα και να “χτίσουμε” το πρώτο online supermarket, έπρεπε να το σχεδιάσουμε από την αρχή με πρώτο και κύριο ζητούμενο να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στις online αγορές σε πλαίσιο υπηρεσιών, ποικιλίας και τιμών.

Η ανάπτυξη όμως και η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ, κάθε μέρα βρίσκουμε και θα βρίσκουμε και νέους τρόπους για να κάνουμε ακόμα πιο εύκολες, ευχάριστες και προπάντως οικονομικές τις αγορές των πελατών μας. Θέλουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που και εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε να λαμβάνουμε. Θέλουμε να έχουμε τον καλύτερο και απλούστερο τρόπο για εύκολες αγορές, ώστε να κερδίζουν οι πελάτες μας χρόνο αλλά και χρήματα που είναι πολυτιμα στις μέρες μας. Παραδίδουμε πάνω από 10.000 προϊόντα στις καλύτερες τιμές και είναι χαρά μας να το κάνουμε είτε οδηγώντας στο χιόνι, στη βροχή και παντός καιρού!” συμπληρώνει ο κ. Γεννηματάς.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται με ειδικά βαν-ψυγεία από εκπαιδευμένους μεταφορείς, εξασφαλίζοντας έτσι τις ποιοτικές προδιαγραφές. Το ελάχιστο όριο παραγγελίας ανέρχεται στα 30€ και τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε