Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Δε θα δούμε «άσπρη» μέρα τα Χριστούγεννα! – Δείτε τι καιρό θα κάνει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μαύρα… μαντάτα για όσους ονειρεύονταν «λευκά» Χριστούγεννα. Αντί για χιόνι, έρχεται βροχή και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες!

Η έντονη κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες μέρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα υποχωρήσει από σήμερα και η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και νότια.

Η κακοκαιρία επιστρέφει το Σάββατο και για 24 ώρες με καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας και της Κρήτης και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο. Θα επηρεάσει επίσης τις δυτικές και νότιες περιοχές, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ισχυρά τα φαινόμενα στα βορειοδητικά. Η ένταση των ανέμων στο Ιόνιο θα φτάσει τα 8 μποφόρ.

Οι άνεμοι γίνονται νότιοι, νοτιοδυτικοί από την Κυριακή και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 15 βαθμούς Κελσίου, σκηνικό που θα διατηρηθεί καθ’ όλη την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο… βαρύς χειμώνας μας εγκαταλείπει από την Κυριακή, λοιπόν και τα Χριστούγεννα αντί για «λευκά» θα είναι «γκρίζα» και βροχερά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε