Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δείτε σε βίντεο το αυγό στον Υπουργό

φωτό από goodnet.gr
φωτό από goodnet.gr

“Ψήφισες Μνημόνιο;” ακούστηκε να λέει η γυναίκα που επιτέθηκε σήμερα το πρωί με αυγό στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνα..

Θύμα επίθεσης με αυγό έπεσε άλλος ένας κυβερνητικός βουλευτής.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μανώλη Όθωνα, Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη ενώ η “αγανακτισμένη” 33χρονη που εκσφενδόνισε το αυγό συνελήφθη.

φωτό από goodnet.gr

Το περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης του 1ου Συμμετοχικού Αγώνα Διάθλου στο Ρέθυμνο και μάλιστα την ώρα που ο κ. Όθωνας έκανε δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης…

Η κοπέλα πλησιάσε τον Υφυπουργο και του πέταξε ένα αυγό στο κεφάλι

Η 33χρονη όπως γράφει το cretalive.gr συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς της φρουράς του Υφυπουργου που βρίσκονταν στο σημείο. Δείτε το βίντεο:

Από πλευράς του υφυπουργού, δεν δόθηκε συνέχεια, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί αυτεπαγγέλτως, δικογραφία ενώ κινήθηκε και η διαδικασία του αυτόφωρου.

Σε δηλώσεις του σύμφωνα με το flashnews.gr ο κ.Όθωνας αφού επεσήμανε πως κατανοεί τις δυσκολίες που περνούν οι πολίτες, χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τέτοιες ενέργειες, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι “προφανώς, δεν σηκώνεται ένας άνθρωπος Κυριακή πρωί, να έρθει σε μιαν εκδήλωση στην οποία είναι τόσοι Ρεθυμνιώτες, κάθε φύλου και ηλικίας, και έρχεται μια κυρία και στήνεται περιμένοντας πότε θα κάνω δηλώσεις για να κάνει ένα χάπενινγκ και ένα σόου…”

Σύμφωνα με το goodnet.gr έξω από το Λύκειο Ελληνίδων, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσία των υφυπουργών Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, συγκεντρώθηκε ομάδα πολιτών, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και των μέτρων που έχει λάβει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε