Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δείτε θρησκευτικές ιστορίες κινουμένων σχεδίων στο Youtube!

Οι υπεύθυνοι Ιερού Ναού στη Θεσσαλονίκη μεταφράζουν και στη συνέχεια ανεβάζουν στο Youtube κινούμενα σχέδια με ιστορίες της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης .

Oι υπεύθυνοι του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου 40 Εκκλησιών στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να κινήσουν το ενδιαφέρον των παιδιών για τις ιστορίες της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης αποφάσισαν εδώ και μερικούς μήνες να μεταφράζουν διάφορα κινούμενα σχέδια θρησκευτικού περιεχομένου και στη συνέχεια να τα ανεβάζουν στο Youtube.

Για την ώρα ο ιερέας έχει ανεβάσει στο κανάλι του στο Youtube 34 βίντεo, τα οποία τα έχουν δει συνολικά πάνω από 75.000 φορές, πράγμα που σίγουρα δείχνει οτι η προσπάθεια αυτή έχει απόκριση στους χρήστες.

Τα βίντεο κινουμένων σχεδίων που μεταφράζονται, προέρχονται κυρίως από την Ουκρανία και τη Ρωσία και στη συνέχεια η ομάδα της Ενορίας Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου 40 Εκκλησιών, Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, τα επεξεργάζεται και τα ανεβάζει στο Youtube για το κοινό.

Τέλος, τα βίντεo κάθε χρήστης μπορεί να τα βρει στο κανάλι “pankrestos” στο Youtube, καθώς και στην αρχική σελίδα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε