Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Δεν έχω λόγια να πω” λέει ο μοναδικός επιζών του φοβερού τροχαίου στην παραλιακή

“Δεν έχω λόγια να πω” λέει ο μοναδικός επιζών του φοβερού τροχαίου στην παραλιακή

Ποιο τραγούδι ανέβασε στο facebook για τους τέσσερις φίλους του που κάηκαν ζωντανοί. Ολο το Αιγάλεω ετοιμάζεται για τις κηδείες των παλικαριών. Αβάσταχτος ο πόνος για τις οικογένειες των θυμάτων.

Μη με παίρνεις και με ψάχνεις…κάθε Αύγουστο…Ασε με να μείνω μόνος…και να ξεχαστώ λέει το τραγούδι “Αύγουστος” του Βασίλη Καρρά.

Είναι το τραγούδι που αφιέρωσε με χθεσινή του ανάρτηση μέσω facebook στα τέσσερα φιλαρακια του που χάθηκαν τόσο άδικα πάνω στο άνθος της ηλικίας τους, ο μοναδικός επιζών του φρικιαστικού τροχαίου που έγινε στην παραλιακή στις 4/9/2012. (διαβάστε εδώ το χρονικό του τροχαίου)

Στο μεταξύ όλο το Αιγάλεω πενθεί τους τέσσερις 20χρονους φίλους και όπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς “όλη η πόλη ετοιμάζεται για τις κηδείες των παιδιών της”. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Αβάσταχτος ο πόνος των γονιών των θυμάτων που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους ξεκίνησαν για μια βόλτα αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ.

Ολη η τάξη του 2010 του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω θρηνεί τους συμμαθητές της, τα παιδιά που ήταν μεταξύ τους όχι μόνο φίλοι αλλά…αδέλφια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολο το Αιγάλεω ετοιμάζεται για τις κηδείες των 20χρονων που κάηκαν ζωντανοί σε τροχαίο στην παραλιακή

Βυθίστηκε στο πένθος το Αιγάλεω – Τέσσερις φίλοι κάηκαν ζωντανοί σε τροχαίο στην παραλιακή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε