Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Δεν ξέρω το θέμα σας” απάντησε ο Π.Καψής στους μέχρι χθες συναδέλφους του

“Δεν ξέρω το θέμα σας” απάντησε ο Π.Καψής στους μέχρι χθες συναδέλφους του

“Δώστε μου λίγο χρόνο. Δεν ξέρω το θέμα σας”, είπε ο μέχρι χθες δημοσιογράφος και τακτικός θαμώνας των παραθύρων της ΕΡΤ στους δημοσιογράφους όλων των δημόσιων ΜΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Προεδρικό.

Ο κ. Καψής είχε πάει στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί αναλαμβάνοντας χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και υπουργού Επικρατείας.

Αποκλείεται πάντως να μην είχε ακούσει όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στα δημόσια ΜΜΕ όπου οι απεργίες είναι επαναλαμβανόμενες καθώς οι δημοσιογράφοι πάνε να μετατραπούν σε κρατικούς υπαλλήλους.

Οι δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Προεδρικό ήταν από την ΕΡΤ, το ΑΠΕ, την Γ.Γ. Τύπου και τα Δημοτικά Ραδιόφωνα.

Ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι όταν περίπου 50 δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, πήραν τον δρόμο για το Προεδρικό Μέγαρο.

Εκεί όπου ορκίζεται στη νέα του θέση ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Πάντελής Καψής.

Φτάνοντας στην Ηρώδου Αττικού, οι αστυνομικοί τους κοίταξαν απορημένοι και λίγο σαστισμένοι. Πήγαιναν για δουλειά; Ή για κάτι άλλο;

Τελικά, όταν κατάλαβαν ότι επρόκειτο για κινητοποίηση έτρεξαν να δημιουργήσουν κλοιό όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις… Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον κ. Καψή μέσα στην Προεδρία αλλά αλλά από την Προεδρία της Δημοκρατίας τους απάντησαν ότι είναι αναρμόδιοι να παραλάβουν κάτι τέτοιο. Έτσι, περιμένουν τον κ. Καψή να του το επιδώσουν οι ίδιοι.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Παντελής Καψής

Διαμαρτυρία δημοσιογράφων στο προαύλιο της ΕΡΤ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε