Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Δεν πληρώνω” και στις ξαπλώστρες! Δείτε VIDEO

Στη μάχη της ξαπλώστρας και της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες τα μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω”. Ετοιμάζουν δυναμική κινητοποίηση και στη ΔΕΘ.

Μετά τα διόδια όπου ανοίγουν τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και τα νοσοκομεία όπου έδωσαν μάχη για τη μη πληρωμή του πεντάευρου εισιτηρίου, τα μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω” επεκτείνουν τις δράσεις τους και στις παραλίες.

Στο video που θα δείτε τα μέλη του κινήματος πήγαν στην οργανωμένη δημοτική πλαζ  Αυλάκι – Πόρτο Ράφτη κατέλαβαν τα εκδοτήρια των εισιτηριων και επέτρεψαν την ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Bασίλης Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος “μετά τα διόδια και τα νοσοκομεία επεκτείναμε τις δράσεις μας και στις παραλίες. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του κινήματος μας που είναι ότι θέλουμε ελεύθερα κοινωνικά αγαθά για όλους τους ανθρώπους. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας και σε άλλες παραλίες και η δράση μας θα κορυφωθεί στη ΔΕΘ στις 10 Σεπτεμβρίου όπου θα πάμε στη Θεσσαλονίκη με ΙΧ και πούλμαν ανοίγοντας τις μπάρες των διοδίων που θα συναντάμε σε όλο το δρόμο. Στόχος μας είναι η το 99% του ελληνικού λαού που είναι οι εκμεταλλευόμενοι να πάρει αυτά που δικαιούται, δηλαδή όλα”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o κος Βασίλης Παπαδόπουλος:

Αύριο στις 7:00 το απόγευμα τα μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω” θα σηκώσουν τις μπάρες στο σταθμό διοδίων της Ελευσίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αχαϊα: Οι ”Δεν Πληρώνω” σηκώνουν τις μπάρες των διοδίων!

“Δεν πληρώνω” σήμερα στα δημόσια νοσοκομεία


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε