Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Διαδηλωτές ψηφίζουν… από τώρα “όχι” στο δημοψήφισμα (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος με διαδηλωτές που λένε “όχι” στην πρόταση των δανειστών που θα τεθεί προς δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου.

Στη συγκέντρωση έχει απευθύνει κάλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ συμμετέχουν μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,του ΕΠΑΜ αλλά και αριστερές οργανώσεις.
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Περίπου 5.000-6.000 διαδηλωτές είναι αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα.
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Στο Σύνταγμα βρίσκονται και αριστερές νεολαίες απο ολόκληρη την Ευρώπη που κρατούν σημαίες της Ισπανίας,της Ιρλανδίας και της Ιταλίας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς την Ελλάδα.
ΦΩΤΟ NEWSIT
Ο κόσμος με πλακάτ του ΟΧΙ εκφράζει την αντίθεσή του στα μνημόνια και ζητά την έξοδο της χώρας μας απο τη ζώνη του Ευρώ.
ΦΩΤΟ NEWSIT
Στην πάνω πλευρά της πλατείας ξεκίνησε συναυλία με τη συμμετοχή της Φωτεινής Βελεσιώτου,των Magic de Spell,του Δημήτρη Πουλικάκου και άλλων καλλιτεχνών.
ΦΩΤΟ NEWSIT
Στη συγκεντρωση δίνουν το παρών ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης,Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, η αναπληρωτής Υπουργός για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ρανια Αντωνοπούλου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος.
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Δυο διμοιρίες των ΜΑΤ φράζουν τις σκάλες πίσω απο τον Άγνωστο Στρατιώτη προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να ανέβουν στο περιστύλιο της Βουλής.
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε