Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Διακαναλική: Διλήμματα από Παπανδρέου-Aντιδράσεις από την Αντιπολίτευση

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

– Στις εννιά το βράδυ στο Μαξίμου απέναντι σε επτά δημοσιογράφους
– Ετοιμάζει συνέντευξη-απάντηση μέσα στην εβδομάδα ο Σαμαράς
– Για …“ prime time μονόλογο” Παπανδρέου κάνουν λόγο τα άλλα κόμματα

Για πρώτη φορά διακαναλική συνέντευξη συντονίζεται απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και όχι απο δημοσιογράφο!

Οπως έγινε γνωστό το ρόλο του συντονιστή θα αναλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος θα απευθύνει το λόγο στους δημοσιογράφους που με τη σειρά τους θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στον Γ. Παπανδρέου.

Η σειρά με την οποία θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων είναι η εξής: πρώτη η Όλγα Τρέμη απο το Mega, δεύτερη η Μαρία Χούκλη απο τον ΑΝΤ1 και τρίτος ο Αιμίλιος Λιάτσος απο το Star ενω θα ακολουθήσουν ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, που θα εκπροσωπήσει το Alter,  ο Αντώνης Σρόιτερ απο τον Alpha , η Σία Κοσιώνη απο τον ΣΚΑΙ και ο Προκόπης Δούκας απο τη ΝΕΤ.

Οι ερωτήσεις θα σε δύο κύκλους: ο ένας θα αφορά τις αυτοδιοικητικές κλογές και ο άλλος την οικονομία .
Κάθε δημοσιογράφος θα έχει το δικαίωμα μίας ερώτησης σε κάθε κύκλο και μίας διευκρινιστικής, χωρίς χρονικό περιορισμό. Η συνέντευξη θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά.

Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στη συνέντευξη συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συζήτησαν τις λεπτομέρειες .

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει άμεση απάντηση στην κίνηση Παπανδρέου με ανάλογη συνέντευξη Σαμαρά μέσα στην εβδομάδα όπου ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει απαντήσεις στα διλήμματα που θα θέσει ο Πρωθυπουργός.

Θα έπρεπε όλοι οι αρτχηγοί να έχουν αυτή τη δυνατότητα σχολιάζει το ΚΚΕ καταγγέλλοντας τη στάση του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ. καυτηριάζοντας την κίνηση της Κυβέρνησης σχολίασε πως ο κ. Παπανδρέου είναι “κατηγορούμενος και πρέπει να απολογηθεί”. Για prime time μονόλογο καθώς ο Γ. Παπανδρέου φοβάται την αντιπαράθεση με τους άλλους αρχηγούς έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Η διακαναλική Παπανδρέου – Τα διλήμματα που θα θέσει και οι πρόωρες εκλογές

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε