Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας

Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να διασωληνωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (10.12.2021) διότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με κορονοϊό. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου ενώ ο συνεργάτης του στο πολιτικό του κόμμα, Πάρις Κουρτζίδης, είχε δηλώσει ότι οι προηγούμενες ώρες ήταν κρίσιμες, καθώς όσοι νοσηλεύονται λόγω COVID-19, εμφανίζουν επιπλοκές στην 9η και τη 10η ημέρα.

Ο κ. Κουρτζίδης είχε σημειώσει, επίσης, πως οι γιατροί είχαν αποφασίσει να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας, διότι έχει υψηλό ζάχαρο (σ.σ. πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη) και «μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια».

Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Τράγκας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με υποστήριξη οξυγόνου και δεν είχε διασωληνωθεί. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.

Σε tweet του σήμερα το πρωί, ο Πάρις Κουρτζίδης έγραψε ότι «ο Γ. Τράγκας πράγματι χθες βράδυ αργά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, παρότι η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται. Μια καρδιακή επιπλοκή ήταν αυτή που ανάγκασε τους ιατρούς να πάρουν την απόφαση αυτή. Ο πρόεδρος επί 11 ημέρες έδειξε ότι, είναι μαχητής. Θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ!».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις