Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Διαβάστε, τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε, σε μιά παραλία…

Διαβάστε,  τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε,  σε μιά παραλία…

Ποιά είναι  τα “όχι”  της  θαλάσσιας βόλτας …

΄Οχι στα ψεύτικα νύχια,  όσο καλά κολλημένα κι αν είναι. Πάντα την πιό ακατάλληλη στιγμή σπάνε !  
Ειδικά μέσα στο νερό ! Όσο κοντά στο φυσικό σχήμα και αν σας τα έχουν φτιάξει, δεν παύουν να είναι τριπλάσια σε πάχος από τα κανονικά και να φαίνονται ψεύτικα. 

΄Οχι  στο ψεύτικο μαλλί. Αυτό το κομμάτι μαλλιών που εξέχει εκεί που τελειώνουν τα κανονικά μαλλιά των κοριτσιών και συνήθως διαφέρει δύο,  χρωματικούς τόνους απ’ το σύνολο,  δεν  φαίνεται αληθινό ! Ειδικά όταν βραχεί  φαίνεται πιό έντονα,  η ένωση με το φυσικό μαλλί,  σαν κόμπος! 

Οχι τακούνια στην άμμο!  Ο Θεός δεν μας έκανε όλες 1.90! Αυτό δεν σημαίνει όμως,  ότι στην αμμουδιά , πρέπει να βάλουμε 12 πόντους τακούνι και να περπατάμε σαν ξυλοπόδαροι σηκώνοντας άμμο στο πέρασμά μας!  Ακόμα και αν ο σύντροφος είναι αρκετούς πόντους ψηλότερος…..δεν πειράζει ας είμαστε εμείς πιό κοντές !  

Οχι στα προκλητικά μαγιό. Σε παραλίες με οικογένειες, κουβαδάκια, μωρά και  ηλικιωμένους δεν είναι ωραία,  τα μαγιό,  που προκαλούν !

Οχι στο Μακιγιάζ στην παραλία. Εντάξει , βαφόμαστε όταν πηγαίνουμε για μπάνιο, αλλά με αδιάβροχα καλλυντικά και όσο λιγότερο γίνεται. Απαραίτητη  είναι, η αδιάβροχη μάσκαρα, και το αδιάβροχο   lip gloss.

΄Οχι,  στα στενά ανδρικά μαγιό! Θέλει πολύ προσοχή, διότι σε κάθε όμορφη θέα,  τα αποτελέσματα,  μάλλον θα σας κάνουν να κοκκινήσετε!  

Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές !

ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε, το πιο “παρθένο” νησί για διακοπές… 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε