Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αιγύπτιος αλιεργάτης “έδειξε” τον Πυρηνάρχη Περάματος για την εις βάρος του επίθεση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αναγνώρισε ο Αχμέτ Αμπού Χαμάντ, Αιγύπτιος αλιεργάτης ως δράστες 100% της επίθεσης τον Ιούνιο του 2012 στο σπίτι του στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τον Αναστάσιο Πανταζή και τον Δημήτρη Αγριογιάννη. Μάλιστα για τον Πυρηνάρχη Περάματος Αναστάσιο Πανταζή τόνισε πως είχε αρχηγικό ρόλο φωναζε κι έβριζε ενώ γινόταν η επίθεση “έλα να σου γ…σω τη μάνα”, “έλα έξω να σου μάθω ποιά ειναι η Χρυσή Αυγή”. Σε σχέση με τον κατηγορούμενο Αγριογιάννη, τον “ξανθό”, ο μάρτυς κατεθεσε οτι πετούσε ο,τι έβρισκε (απο πλακάκια εως ξύλα) μέσα στο σπίτι.

Για άλλους τρεις κατηγορούμενος ο μαρτυρας ανέφερε πως τους αναγνωρίζει κατα 80%.

Προεδρος: (…) Σε άλλη κατάθεση εχετε πει για άτομα που αναγνωρίζετε κατά 80%. Είναι τα άτομα αυτά εδώ;

Μάρτυς: Ναι.

Προεδρος: Ποιά είναι;

Μάρτυς: Αυτοί εδω οι τρεις… ( σ.σ. Θωμά Μαρία, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Μάρκο Ευγενικό – Στο εδώλιο καθονται συνολικά πεντε εμπλεκόμενοι).

Ο Αιγύπτιος αλιεργάτης δέχθηκε βροχή ερωτήσεων απο την υπεράσπιση που ζητούσε εξονυχιστικές λεπτομερειες ως προς την επίθεση και τις κινήσεις των αλιεργατών μέσα στο σπίτι κατα τη διάρκεια της, ενω αμφισβήτησε τη δυνατότητά του να εκφέρει κρίσεις με ποσοστά.”Είμαι επαγγελματίας, έχω μαγαζί …”, αντέτεινε ο Άχμετ Αμπού Χαμάντ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε