Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δηλώστε συμμετοχή στο 9o Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας

Δηλώστε συμμετοχή στο 9o Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας

Από τις 25 έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 9ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας. Στο σεμινάριο δεν υπάρχουν δίδακτρα και η επιλογή γίνεται κατόπιν ψηφοφορίας.

Δυνατότητα συμμετοχής στο 9ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, δίνει σε νέους έλληνες μαέστρους, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, μετά από την όγδοη συνεχόμενη επιτυχημένη διοργάνωση του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 25 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της μαέστρου και μουσικολόγου Αθανασίας Κυριακίδου. Εκτός από το προχωρημένο τμήμα διεύθυνσης ορχήστρας θα λειτουργήσει και τμήμα αρχαρίων. Τα ενεργά μέλη του σεμιναρίου έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα από τα δύο τμήματα και χωρίς όριο ηλικίας.

Στο σεμινάριο δεν υπάρχουν δίδακτρα και η επιλογή των σπουδαστών, που θα διευθύνουν στην τελική συναυλία, θα γίνει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των προβών κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας των μελών της ορχήστρας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Κέντρου Τεχνών του δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό, όπως και όλα τα μαθήματα και οι πρόβες.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν e-mail το αργότερο μέχρι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση conductingmasterclass@hotmail.com με τα παρακάτω στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο

2. Τηλέφωνο

3. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

4. Βιογραφικό

5. Το τμήμα που θα παρακολουθήσουν και αν θα είναι ενεργά μέλη ή ακροατές

Η λίστα των μελών και το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε