Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δημοψήφισμα ή εκλογές; Τι λένε οι πολίτες

Δημοψήφισμα ή εκλογές; Τι λένε οι πολίτες
,

Εκλογές εδώ και τώρα ζητούν οι περισσότεροι πολίτες οι οποίοι λένε πως το δημοψήφισμα έπρεπε να έχει γίνει πριν η χώρα υπογράψει το μνημόνιο και έρθει η Τρόϊκα στην Ελλάδα.

Οι περισσότεροι ζητάνε να φύγουν τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που οδήγησαν τη χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ενώ άλλοι ζητάνε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o κύριος Κώστας Κοντέλας, ράφτης στο επάγγελμα “θέλω εκλογές και όχι δημοψήφισμα γιατί εάν γίνει δημοψήφισμα η χώρα θα μείνει χρεωμένη για τα επόμενα 30 χρόνια. Επίσης πρέπει να φύγουν τα δύο κόμματα που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση”.

Εκλογές θέλει και ο κύριος Κώστας, τσαγκάρης στο επάγγελμα ο οποίος μας είπε ” το δημοψήφισμα έπρεπε να γίνει πριν βάλουν τη χώρα στο ΔΝΤ και υπογράψουν το μνημόνιο, τώρα πρέπει να γίνουν εκλογές”.

Και η ιδιωτική υπάλληλος κυρία Κατερίνα ζητά εκλογές γιατί όπως χαρκακτηριστικά είπε στο Νewsit ” είναι πολύ αργά για δημοψήφισμα. Έπρεπε να μας ρωτήσουν όταν μπαίναμε στην κρίση, όχι τώρα. Θέλω εκλογές και να προκύψει μια κυβέρνηση πολυκομματική”.


Ο νεαρός κτηνίατρος Κώστας Παπανικολάου μας είπε “είμαι υπέρ των εκλογών και θέλω να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας. Το δημοψήφισμα έπρεπε να γίνει πριν ζητήσουμε βοήθεια από το ΔΝΤ”.

Υπέρ των εκλογών και η κυρία Δήμητρα η οποία λέει πως “θέλω μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας και όχι δημοψήφισμα”.


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα τον ρίξουν οι βουλευτές του; – Την Παρασκευή η κρίσιμη ψηφοφορία

Τρία τα ερωτήματα του δημοψηφίσματος: “ναι ή όχι” στη σύμβαση, στην Ευρώπη ή στο ευρώ – Με τα συμφέροντα τα έβαλε ο Γιώργος πριν την ψήφο εμπιστοσύνης

“Όχι” στο δημοψήφισμα και εκτός Ε.Ε.

Έλσα Παπαδημητρίου: “Ίσως δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”

Γυναίκες ρίχνουν τον Παπανδρέου;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε