Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Διπλωματικό…επεισόδιο στη Βουλή

Από τη σημερινή επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών στη Βουλή ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Δ. Δρούτσας υπαινίχθηκε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση διαπραγματευόταν με ξένες χώρες θέματα των μουσουλμάνων της Θράκης.

Επεισοδιακή κατάληξη που συνοδεύτηκε από αποχώρηση των βουλευτών της Ν.Δ. είχε η ενημέρωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. 

Κατά την παρθενική του εμφάνιση στην Επιτροπή ο κ. Δρούτσας υπαινίχθηκε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση διαπραγματευόταν θέματα Eλλήνων πολιτών της μειονότητας της Θράκης με ξένες χώρες. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε προς το τέλος της συνεδρίασης, όταν μετά από ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο αναπληρωτής υπουργός είπε «πως η σημερινή κυβέρνηση δεν συζητά θέματα Eλλήνων πολιτών με ξένα κράτη και τρίτες χώρες» και σημείωσε με νόημα πως… «σε αυτό το θέμα νομίζω ότι υπήρξε διολίσθηση επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης». 

Οι βουλευτές της Ν.Δ. εξανέστησαν… Για πολιτική συκοφαντία του αίσχιστου είδους κατηγόρησαν την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης λέγοντας πως εάν δεν αποδείξει τα λεγόμενά του ο κ. Δρούτσας, η Ν.Δ. θα δώσει συνέχεια στο θέμα καλώντας μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να πάρει θέση και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν από την αίθουσα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε