Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διχασμένοι οι πολίτες για το έργο κυβέρνησης – αντιπολίτευσης

Διχασμένοι οι πολίτες για το έργο κυβέρνησης – αντιπολίτευσης

Διχασμένο εμφανίζεται το εκλογικό σώμα ως προς τον τρόπο που ασκεί η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση το έργο της, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για το “Παρόν”.

 Στο ερώτημα, πόσο ικανοποιημένοι είστε από τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το 58,4% εκφράζεται θετικά από πολύ έως λίγο, ενώ το 41,3%, απαντά καθόλου.

 Για τον τρόπο που ασκεί την αντιπολίτευση η ΝΔ, το 42,3% απαντά θετικά από πολύ έως λίγο, ενώ το 56,8% καθόλου.

 Για τον τρόπο που χειρίζεται ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τα πράγματα, το 50,8% εκφράζεται από πολύ έως λίγο θετικά, ενώ το 48,5% αρνητικά.

 Στο ερώτημα, πόσο εμπιστεύεστε την κυβέρνηση Παπανδρέου, ότι μπορεί να περάσει τη χώρα σε μια νέα εποχή,το 64% απαντά ότι έχει από πολύ έως λίγη εμπιστοσύνη, έναντι του 35,4%, που δεν την εμπιστεύεται.

 Για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Σαμαρά, το 33,8% έχει τελευταία καλύτερη γνώμη, ενώ το 32,8% χειρότερη και το υπόλοιπο ένα τρίτο, δεν έχει αλλάξει γνώμη. 

 Στο ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων, το 44,6% δείχνει λίγο-πολύ διατεθειμένο να τα δεχθεί για να ανακάμψει η χώρα, ενώ το 54,5%, καθόλου. 

 Στο ερώτημα, πόσο εμπιστεύεστε τους επιχειρηματίες να εμπλακούν στην πολιτική, το 47,4% εκφράζει μικρή ή μεγάλη εμπιστοσύνη, έναντι του 51% που δεν τους εμπιστεύεται καθόλου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε