Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Το διπλό χτύπημα της μοίρας! Και ο πατέρας του άτυχου DJ είχε πεθάνει σε δυστύχημα – Στην Ευρυτανία η κηδεία του – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το LamiaStar
ΦΩΤΟ από το LamiaStar

Η μητέρα του άτυχου νεαρού κατάγεται από το Μικρό Χωριό και δυστυχώς η μοίρα τη χτύπησε και δεύτερη φορά, αφού τόσο τον νεαρό Αποστόλη όσο και τον άλλο γιός της, τους μεγάλωσε μόνη, αφού ο σύζυγός της έχασε την ζωή του και εκείνος σε δυστύχημα, σε νεαρή ηλικία.

Συγκλονισμένη και η μικρή κοινωνία στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας για τον 22χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο επί της λεωφόρου Κηφισίας στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής .

H κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Μικρού Χωριού Ευρυτανίας.

O Αποστόλης , o 22χρονος που εργαζόταν ως dj σε μπαρ στην Κηφισιά, βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε κολόνα και κατέληξε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στη συνέχεια άρπαξε φωτιά.

Οι συνάδελφοί του από το μπαρ όπου εργαζόταν ο Αποστόλης, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του στο Facebook, ενώ ανακοίνωσαν ότι το μπαρ θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Πηγή: LamiaStar

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε