Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Νέο συγκλονιστικό μήνυμα από την αδελφή της

δολοφονία Δώρας Ζέμπερη

Παγωμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Οι αποκαλύψεις για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη είναι πολλές ενώ το φρικτό έγκλημα έχει εξελιχθεί σε έναν οικογενειακό πόλεμο.

Η μικρή αδελφή της αδικοχαμένης 32χρονης κατηγορεί τον πατέρα τους για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ενώ κάνει λόγο για χρέη. Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη με μία νέα της ανάρτηση στο Facebook συγκλονίζει καθώς θρηνεί για την αδελφή της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της αδελφής της Δώρας

“Αστέρι μου, ζωή μου, ματάρες μου, πονεμένη μου ψυχή. Εγώ θα βρω ποιος στο έκανε αυτό… Τον περιμένω. Κορίτσι μου, σπούδασες μόνη σου. Δούλευες για να σπουδάσεις. Δεν είχες βοήθεια από κανέναν. Δούλευες για τα αδέλφια σου. Σπούδασες και τα αδέλφια σου. Καμάρωνες λες και ήμασταν παιδιά σου. Σε χρέωσε ο “πατέρας” και  πλήρωνες τα χρέη του. Δεν πήρες αγάπη, μόνο έδινες. Βασανισμένε μου άγγελε σε περιμένω να γυρίσεις…” ανέφερε η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη

Αποκάλυψη σοκ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Και όλα αυτά ενώ ο πατέρας των κοριτσιών προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη. Ο πατέρας των κοριτσιών είπε ότι το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 35 ετών (δείτε εδώ περισσότερα).

Υπενθυμίζεται ότι η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις