Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Δολοφονία Σέρρες: Τον σκότωσαν για 10 ευρώ – Ισχυρισμοί για σεξουαλική παρενόχληση

Δολοφονία Σέρρες: Τον σκότωσαν για 10 ευρώ – Ισχυρισμοί για σεξουαλική παρενόχληση

– Συγκλονίζει η δολοφονία του 80χρονου από τα δύο κορίτσια
– Υπονοούμενα πως έκανε ανήθικη πρόταση στις ανήλικες

Είμαστε «θύματα»….
 
Λεπτομέρειες που σοκάρουν έρχονται στο φώς ώρα με την ώρα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δύο ανήλικες κοπέλες σκότωσαν τον 80χρονο άνδρα με 20 μαχαιριές στην Κερκίνη Σερρών. 

Όπως προκύπτει από όσα διαρρέονται μέχρι στιγμής η 16χρονη έβγαλε ένα στιλέτο από την τσάντα της και άρχισε να μαχαιρώνει τον 80χρονο η 15χρονη φίλη της τον κρατούσε ακινητοποιημένο. 
Αμέσως μετά τα δύο κορίτσια άρπαξαν 10 ευρώ που βρήκαν στο πορτοφόλι του θύματος και στη συνέχεια έπλυναν το φονικό μαχαίρι από τα αίματα. Για να διαφύγουν πήδηξαν από το παράθυρο και άρχισαν να τρέχουν στο δρόμο με τα παπούτσια στο χέρι.  

 
Στο επίκεντρο της έρευνας πλέον μπαίνουν τα λεπτά που προηγήθηκαν της στυγερής δολοφονίας.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν παραδώσει το φάκελο της δικογραφίας στην Ανακρίτρια Σερρών στον οποίο περιλαμβάνονται και οι ομολογίες τους.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως τα νεαρά κορίτσια χτύπησαν την πόρτα του θύματος στις 6:30 της Κυριακής. 
Ο 80χρονος αφού συνομίλησαν λίγο στο κατώφλι της πόρτας τους είπε να περάσουν μέσα. Σύμφωνα με τα ευρήματα οι τρεις τους έφαγαν μαζι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit τα δύο κορίτσια ισχυρίζονται πως το θύμα τους έκανε ανήθικη πρόταση  καθώς του είπαν ότι χρειάζονταν χρήματα γιατι σκόπευαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο ανήλικες να ήταν αυτές που έκαναν την ανήθικη πρόταση έναντι αμοιβής στον ηλικιωμένο ο οποίος δέχθηκε με την προϋπόθεση να πληρώσει μετά την πράξη.
 
Δραματικές είναι οι ώρες για τις τρεις οικογένειες που ενεπλάκησαν σε αυτό το πρωτοφανές περιστατικό. Η μητέρα της 16χρονης κοπέλας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και υποστηρίζετε από ψυχολόγο. Στο σπίτι της 15χρονης από το διπλανό χωριό προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Ο αδελφός του θύματος μιλά για έναν καλοσυνάτο άνθρωπο που έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι που είχε φτιάξει με τόσο κόπο.
 
Στις δύο ανήλικες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Την Παρασκευή θα οδηγηθούν στην Ανακρίτρια Σερρών για να απολογηθούν.

Διαβάστε τις αποκλειστικές δηλώσεις της γιαγιάς και του θείου της ανήλικης μόνο στο Tlife

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε