Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Θα δολοφονούσαν με μαφιόζικο τρόπο πασίγνωστη παρουσιάστρια ειδήσεων

Θα δολοφονούσαν με μαφιόζικο τρόπο πασίγνωστη παρουσιάστρια ειδήσεων

Mία πολύ περίεργη υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Πειραιά στην οποία εμπλέκεται μία πασίγνωστη παρουσιάστρια σε δελτία ειδήσεων σε γνωστό κανάλι και η οποία φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους που θέλουν να τη βγάλουν από τη μέση.

Άγνωστοι προσπάθησαν με τον πλέον μαφιόζικο τρόπο να σκοτώσουν πασίγνωστη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων σε μεγάλο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας επέβαναν και η ίδια και ο σύντροφός της, ο οποίος μάλιστα οδηγούσε. Ξαφνικά ο οδηγός διαπίστωσε πως δεν έχει φρένα και αμέσως προσπάθησε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο κατεβάζοντας ταχύτητα.

Ευτυχώς λίγα μέτρα πιο κάτω, ο οδηγός έριξε το αυτοκίνητο σε ένα κολωνάκι με μικρή ταχύτητα και έτσι δεν τραυματίστηκε κανείς από τους δύο.

Εν συνεχεία το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο συνεργείο και εκεί οι μηχανικοί διαπίστωσαν πως το σωληνάκι των φρένων ήταν κομμένο, με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να μην χυθούν τα υγρά φρένων και να φανεί η δολιοφθορά, αλλά με το που θα ξεκινήσει το αυτοκίνητο αυτά να εξατμιστούν .

Εμπειρογνώμονες της ασφαλιστικής εταιρείας επισκέφθηκαν το συνεργείο και δαπιστώσαν πως δεν πρόκειται για βλάβη ή αστοχία υλικού, αλλά για καθαρά επαγγελματική ενέργεια που χρησιμοποιούν οι μαφιόζοι.

Μετά από τα συγκεκριμένα ευρήματα η υπόθεση ανατέθηκε στη δικαιοσύνη και την ασφάλεια του Πειραιά που διεξάγει έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμα και προς το φιλικό και οικείο περιβάλλον της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε