Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: “Κατηγορώ” από τον πατέρα της!

Δώρα Ζέμπερη πατέρας κηδεία

Δριμύ κατηγορώ στη γυναίκα του από τον πατέρα της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο. Η Δώρα Ζέμπερη κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης και σπαραγμού.

Η Δώρα Ζέμπερη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία. Λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο του φίλου της, Γιάννη Καυκιά. Λίγα μέτρα από το σημείο όπου έπεσε νεκρή στο Β’ Νεκροταφείο.

Σπαραγμός και οδύνη στο τελευταίο αντίο. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και τα αδέλφια της: η Κωνσταντίνα, ο Γιάννης και ο Παναγιώτης.

«Θέλω να βρω τον φονιά»

Η μητέρα της έφτασε υποβασταζόμενη στο νεκροταφείο. Ακολούθησαν τα αδέρφια της. Και μετά, ο πατέρας της. Ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί δριμεία επίθεση από τη μικρότερη κόρη του, Κωνσταντίνα.

Έξω από το Β’ Νεκροταφείο, δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις τους δημοσιογράφους. «Θέλω να βρω τον φονιά, τίποτα άλλο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας. Και επέμεινε σε αυτό που είπε από την πρώτη μέρα: ότι η δολοφονία της, σχετίζεται με κάποια από τις υποθέσεις που χειριζόταν.

«Το παιδί πήρε βαριά πράγματα στα χέρια του. Λίστα Λαγκάρντ, ελέγχους σε νησιά, 5-6 άλλες λίστες» υποστήριξε. Είπε επίσης ότι η Δώρα του είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να φύγει από την υπηρεσία της.

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα»

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα έγραψε νωρίτερα στο Facebook η μικρότερη κόρη του, επιτέθηκε στη γυναίκα του.

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα, αν ήμουν εγώ στο σπίτι, τίποτα δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα που ήταν. Αν έγινε κάτι η Δώρα, έγινε από εμένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά μου, μέρα νύχτα. Η Κωνσταντίνα αν με κατηγορεί, δεν ξέρει πράγματα για τη μητέρα της», είπε.

 

Υποστήριξε επίσης πως όταν κάποτε είχε φύγει δυο μήνες από το σπίτι, η γυναίκα του «ανέβασε άλλον άνδρα σπίτι. Με πήρε ο γιος μου ο Γιάννης και μου το είπε».

«Δεν άφηνε τη Δώρα να με δει»

Την κατηγόρησε επίσης ότι δεν άφηνε τα παιδιά να τον δουν. «Με τον Γιάννη μίλαγα συνέχεια. Τη Δώρα και τον Παναγιώτη δεν τα άφηνε η γυναίκα μου να μου μιλάνε. Αν το παιδί μου είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου. Δεν άφηνε τα παιδιά να μου μιλάμε για να μπορώ να τα προστατεύσω».

«Δεν θα αφήσω πέτρα που να μη σηκώσω για να μη βρω ποιος σκότωσε το παιδί», είπε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη λίγο πριν ένας άνδρας τον χτυπήσει στον ώμο για να τον ειδοποιήσει πως ήταν ώρα να μπει στην εκκλησία για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας σπάραξε όταν το φέρετρο της κόρης του βγήκε από την εκκλησία για να ξεκινήσει η ταφή. “Δώρα μου, θα τον σκοτώσω” σπάραζε.

Δεν ακολούθησε στο μνήμα. Έμεινε μόνος στο εκκλησάκι όπου έγινε η κηδεία. Και αργότερα, έφυγε μόνος…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις