Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δρομολόγια ταλαιπωρίας και σήμερα στον ΗΣΑΠ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακόμη μια μέρα ταλαιπωρίας περίμενε χιλιάδες πολίτες που καθημερινά χρησιμοποιούν τα τρένα του Ηλεκτρικού για τις μετακινήσεις τους.

H συχνότητα των δρομολογίων φτάνει περίπου τα 30 λεπτά στο τμήμα Πειραιάς – Ομόνοια και περίπου τα 20-25 λεπτά  για το τμήμα Ομόνοια-Κηφισιά. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν έρχεται επιτέλους ο συρμός αφού όλοι θέλουν να επιβιβαστούν αλλά δεν υπάρχει χώρος.

Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται οφείλονται, σύμφωνα με τους εργαζόμενους στον ΗΣΑΠ, στην έλλειψη προσωπικού, μετά την απόφαση της διοίκησης της εταιρίας να προχωρήσει στη μετάταξη 144 εργαζομένων, σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.

Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο λόγω και της απεργίας των ιδιοκτητών ταξί μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, γεγονός που έχει στρέψει το επιβατικό κοινό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για τις μετακινήσεις του.

Δύσκολα όμως θα είναι τα πράγματα και το απόγευμα και το βράδυ όπου χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα θέλουν να πάνε στο στάδιο Καραϊσκάκη που είναι στον σταθμό του Φαλήρου.

Υπενθυμίζεται ότι η μετάταξη των υπαλλήλων από τον ΗΣΑΠ οδήγησε στην καρατόμηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) Γιάννη Σπυράκου από τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στον Ηλεκτρικό – Φωτο βίντεο Newsit

Καρατόμησε ο Ραγκούσης τον υπεύθυνο για το μπάχαλο στον ΗΣΑΠ

Κατάληψη εργαζομένων στον ΗΣΑΠ στην Αθηνάς – Μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε