Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δύο ημέρες ήταν σφηνωμένη σε πηγάδι βάθους 10 μέτρων η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη

Δύο ημέρες ήταν σφηνωμένη σε πηγάδι βάθους 10 μέτρων η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη

– Την έσωσαν από βέβαιο θάνατο άντρες της Πυροσβεστικής
– Της πέταξαν ιμάντες στις οποίες δέθηκε και έτσι την ανέσυραν
– ”Δεν με άκουγε κανείς που φώναζα για βοήθεια”
– Tι λέει στο Νewsit η Διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου όπου νοσηλεύεται

Η κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη γλίστρησε και έπεσε σε πηγάδι στην περιοχή του Κιάτου πριν από ΔΥΟ ολόκληρες ημέρες και τελικά πριν από λίγο την απεγκλώβισαν άντρες της πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Η 52χρονη Μαργαρίτα Θεοδωράκη πέρασε έναν γολγοθά αφού επί 48 ώρες ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια όμως δεν την άκουγε κανείς.

Τελικά εντοπίστηκε το μεσημέρι και αμέσως έσπευσαν και την γλίτωσαν 6 άντρες της Πυροσβεστικής οι οποόι την ανέσυραν από πηγάδι βάθους 10 μέτρων αφού πρώτα δέθηκε σε ιμάντες που της έριξαν.

Όπως δήλωσε στο Νewsit η Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου Αμαλία Σκέιτερς – Χούλη “η πρώτη εικόνα για την κατάσταση της ασθενούς σε γενικές γραμμές είναι καλή. Δηλαδή δεν έχει κατάγματα, δεν έχασε τις αισθήσεις της. Την έχουμε αυτή τη στιγμή στη χειρουργική κλινική, όχι γιατί χρειάζεται χειρουργείο αλλά για παρακολούθηση καθώς πονάει όταν αναπνέει. Οπωσδήποτε επειδή έμεινε στο πηγάδι ένα 48ωρο της έχουμε βάλει ορό για να ενυδατωθεί. Επίσης έδωσα εντολή να βρεθεί κοντά της ψυχολόγος για να υποστήριξη. Δεν είναι αστείο πράγμα να είσαι κλεισμένος σε ένα πηγάδι δύο μέρες. Και δεν το κάνουμε αυτό γιατι προκειται για την κόρη του αγαπητού μας Μίκη, θα το κάναμε για οποιονδήποτε θα είχε ανάλογο συμβάν”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt η Δοιηκητής του Νοσοκομείου Κορίνθου Αμαλία Σκέιτερς – Χούλη:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε