Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Δυο σοβαρά τραυματίες από πτώση ελικοπτέρου στο Ρέθυμνο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που συνετρίβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο

Ρέθυμνο. Ο ένας αφού χειρουργήθηκε διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ο δεύτερος  εισήχθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Ρέθυμνο.

Η μεταφορά του ενός εκ των δύο τραυματιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου κρίθηκε σκόπιμη, καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρήζει περαιτέρω χειρουργικής αντιμετώπισης από νευροχειρούργο.

Στο χειρουργείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου για πολύωρη επέμβαση οδηγήθηκε το απόγευμα ο δεύτερος τραυματίας, του οποίου η κατάσταση είναι επίσης σοβαρή και χαρακτηρίζεται πολυτραυματίας.

   Ένας τρίτος συνάδελφος τους, ο οποίος δεν επέβαινε στο ελικόπτερο, νοσηλεύεται επίσης στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά το σοκ σοκ που έπαθε βλέποντας το ελικόπτερο να πέφτει. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ιστορικό καρδιακής πάθησης.

Το ελικόπτερο που συνετρίβη ήταν μισθωμένο από τη ΔΕΗ και πραγματοποιούσε καθαρισμούς πυλώνων υψηλής τάσης, στην περιοχή Καστελάκια.

Επεσε λίγο μετά την απογείωσή του και ενώ βρισκόταν μόλις 15 μέτρα από το έδαφος.
Το ελικόπτερο σύμφωνα με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη, προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ κατά την διάρκεια της απογείωσης στην περιοχή Καστελάκια του ρεθύμνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε