Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δυτική Αττική: Ατέλειωτο θρίλερ με τους έξι αγνοούμενους! Συγκλονιστικές εικόνες από τις έρευνες

Δυτική Αττική

– Βίντεο ντοκουμέντο από τις έρευνες της ΕΜΑΚ για τους αγνοούμενους προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon
– Δύο εικοσιτετράωρα μετά την φονική κακοκαιρία στη Δυτική Αττική, έξι άνθρωποι αγνοούνται
– Απελπισμένοι οι συγγενείς τους ψάχνουν στις λάσπες… την ελπίδα

Δεν έχει τέλος η αγωνία των συγγενών των 6 ανθρώπων, οι οποίοι αγνοούνται από το πρωί της Τετάρτης (15.11.2017), όταν η φονική κακοκαιρία έπληξε τη Δυτική Αττική.

Χθες τη νύχτα και σήμερα το πρωί η Αστυνομία έλαβε ειδοποίηση για ακόμη δύο ανθρώπους που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Συνολικά ο αριθμός των αγνοουμένων είναι έξι, ενώ έχουν εντοπιστεί και 16 άνθρωποι νεκροί. Υπάρχουν πλέον φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα ξεπεράσει τους 20.

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, προβλήθηκαν αποκλειστικές εικόνες από τις έρευνες τις ΕΜΑΚ. Εκεί, στις λάσπες, ψάχνουν για ένα σημάδι οι συγγενείς των αγνοούμενων. Ανάμεσα σε αυτούς, ο πατέρας του Σωτήρη Πίνη και ο πατέρας του Πέτρου Κωλέτση.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που περιγράφει ο αδελφός της γυναίκας του 70χρονου που αγνοείται στην Μάνδρα.
Πρόκειται για τον κ. Χρήστο Φωτόπουλο, πρόεδρο της ΤΚ Σαντομερίου. “Ήξερε πολύ καλά εκείνα τα μέρη. Είχαν ξεκινήσει στις 4 το πρωί, όλοι μια παρέα από έξι άτομα. Την ώρα που ο χείμαρρος τους απείλησε, ανέβηκαν στα δέντρα για να σωθούν, αλλά ο γαμπρός μου πήγε να σώσει τα σκυλιά του. Τα αγαπούσε πολύ! Ήταν η ζωή του”, είπε στο tempo24, φορτισμένος συναισθηματικά ο κ. Φωτόπουλος.

Ο 70χρονος ζούσε από μικρό παιδί στην Αθήνα. Είναι εργολάβος οικοδομών παντρεμένος με έναν γιο. Η μεγάλη του όμως αγάπη ήταν το κυνήγι. Σοκαριστική ήταν η εικόνα που βρέθηκε το αυτοκίνητό του. “Είχε κοπεί στη μέση”, περιγράφει ο κ. Φωτόπουλος. Η αγωνία είναι μεγάλη για τον 70χρονο στο Σαντομέρι αλλά και στην Πάτρα, όπου εκεί βρίσκονται οι στενοί συγγενείς του. Όλοι ελπίζουν να έχουν ευχάριστα νέα.

Τα τελευταία λόγια του 38χρονου οδηγού νταλίκας που αγνοείται στη Μάνδρα

Έκκληση προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε απευθύνει η οικογένεια του 38χρονου οδηγού νταλίκας, Γιάννης Ρούμελη του Κωνσταντίνου, ο οποίος αγνοείται από τις έξι το πρωί της Τετάρτης 15/11/2017 στη Μάνδρα Αττικής.

Η θεία του, Κατερίνα Ρούμελη, είπε στο “Live News”: “Έφυγε για να κάνει τη βάρδια του και από εκεί και ύστερα στις 6 η ώρα έκανε ένα τηλε΄φωνο προς το αφεντικό του ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε και ήταν μέσα εγκλωβισμένος, φωνάζοντας “πνίγομαι, πνίγομαι”. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο…”.

Θεία 28χρονου αγννούμενου: Τρεις μέρες τον ψάχνουμε

“Έχω τρεις μέρες που ψάχνω… Να φέρουν πιο πολλά συνεργεία και σκυλιά να βρούμε τους ανθρώπους μας. Είναι παιδιά και κλαίνε οι γονείς τους” είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ΤΑΤΙAΝΑ live η θεία του 28χρονου που είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους.

12 άτομα στο νοσοκομείο

Την ίδια ώρα παραμένουν στο νοσοκομείο 12 άτομα. Μια γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η κόρη της 80χρονης που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας συγκλονίζει περιγράφοντας πως εκείνη την ώρα εργαζόταν στο νοσοκομείο. “Το φορείο με τη μητέρα μου πέρασε μπροστά μου, αλλά δεν την αναγνώρισα” λέει η γυναίκα και περιγράφει ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η θεία της.

Το σπίτι τους καλύφθηκε από τα λασπόνερα. Ήταν ο σύζυγός της που κατάφερε να σώσει τη γυναίκα από βέβαιο πνιγμό, διακινδυνεύοντας τη ζωή του. Ο κύριος Κώστας μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 συγκλονίζει ωστόσο λέγοντας ότι πλέον δεν έχει κουράγιο να αντικρίσει το μέλλον.

“Αντίκρισα το Χάρο με τα μάτια μου, αλλά δεν μπορώ να αντικρίσω πλέον τη ζωή” λέει κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Με πληροφορίες από: Tempo24

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις