Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι έδειξαν τα εργαστήρια για το αίμα στα ρούχα του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Με ερωτηματολόγιο θα καταθέσει η οικογένεια

Τι έδειξαν τα εργαστήρια για το αίμα στα ρούχα του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Με ερωτηματολόγιο θα καταθέσει η οικογένεια

– Με εντολή εισαγγελέα η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα καταθέσει τελευταία στην ασφάλεια Ρεθύμνου
– Τα μέχρι τώρα στοιχεία συνηγορούν πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες του
– Δεν βρέθηκε γενετικό υλικό στο σημείο γύρω από το άψυχο σώμα του Βαγγέλη και αυτό ίσως να οφείλεται και στο γεγονός πως το σημείο είναι βούρκος
– Δεν βρέθηκε DNA στο μαχαίρι καθώς από τις έντονες βροχοπτώσεις φαίνεται πως είχε ξεπλυθεί

Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι των εξελίξεων για το θάνατο του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς σήμερα παραδόθηκε το πόρισμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στα ρούχα του άτυχου φοιτητή, στο μαχαίρι και στα ευρήματα γύρω από το πτώμα.

Σύμφωνα με το πόρισμα, οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στα ρούχα του είναι του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ στο μαχαίρι δεν ανιχνεύτηκε κανένα ίχνος DNA, καθώς είχαν περάσει 38 ολόκληρες ημέρες από την εξαφάνισή του, ενώ από την έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, το μαχαίρι είχε ξεπλυθεί.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει πως δεν ανιχνεύτηκε και γενετικό υλικό στο σημείο γύρω από το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη και αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός πως το συγκεκριμένο σημείο είναι ένας βούρκος.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες ίσως και την Τετάρτη να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και οι ιστολογικές εξετάσεις από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία συνηγορούν πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του δεξιού του χεριού με το μαχαίρι.

Επίσης, στο πλαίσιο της έρευνας και των καταθέσεων, με εντολή Εισαγγελέα η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δηλαδή η μητέρα του, ο πατέρας του και η αδελφή του θα καταθέσουν τελευταίοι.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα καταθέσει στην Ασφάλεια Ρεθύμνου μέσω ενός ειδικού ερωτημτολογίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε