Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εδώ και 20 χρόνια κάθε φορά που βρέχει η Χαμοστέρνας βουλιάζει – Γιατί;

Στο ίδιο έργο θεατές την τελευταία 20ετία οι Αθηναίοι που βλέπουν την  Χαμοστέρνας να γίνεται λίμνη με την παραμικρή βροχή. Εγκληματική η αδιαφορία τόσο του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύου όσο και των αρμόδιων Δήμων.

Και πες πως χθες έβρεξε πολύ, όμως το πρόβλημα στον συγκεκριμένο δρόμο δημιουργείται ακόμη και όταν βρέχει λίγο ενώ τα προβλήματα παραμένουν όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες για μέρες καθώς ανοιγουν τα φρεάτια και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τόσο για τους πεζούς όσο και για τους οδηγούς.

Ανοιχτό φρεάτιο στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ στο Ρουφ

Ιδια εικόνα 300 μετρα πιο κάτω μόνο που ευτυχώς ο δήμος έβαλε ένα προστατετικό πλαστικό για να μην πέσει μέσα στο φρεάτιο κάποιος πολίτης

Γιατί επί 20 χρόνια δεν μπορεί να βρεθεί λύση; Ποια έργα έχει κάνει το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύου; Τι κάνουν οι Δήμοι για να καθαρίσουν τα φρεάτια όχι αφού βρέξει αλλά πριν;

Aγανακτισμένος με την κατάσταση είναι ο κύριος Γιώργος Νικολάου, υπάλληλος σε βενζινάδικο στη Χαμοστέρνας ο οποίος λέει ” κάθε φορά που βρέχει τα ίδια και τα ίδια. Βουλιάζει ο δρόμος και κλείνει και γενικά η κατάσταση είναι επίκινδυνη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλειστή ακόμα η εθνική Αθηνών – Πατρών – Τώρα έρχεται χιονιάς
 

Πνίγεται πάλι ο Εβρος – Εκκενώθηκε 1 χωριό – Σε ετοιμότητα να εκκενωθούν άλλα 6! – ΦΩΤΟ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε