Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

O εφιάλτης του bullying την οδήγησε να μαχαιρώσει τις συμμαθήτριές της – Βρήκαν σημείωμα που μιλούσε για επιθετικές συμπεριφορές

O εφιάλτης του bullying την οδήγησε να μαχαιρώσει τις συμμαθήτριές της – Βρήκαν σημείωμα που μιλούσε για επιθετικές συμπεριφορές

– Η νεαρή κοπέλα είχε τα μαχαίρια μέσα στην τσάντα της και έκανε την επίθεσή της την ώρα του μαθήματος
– Αμέσως την κοπέλα συνέλαβε περιπολικό της Άμεσης Δράσης στου Ρέντη
– Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεχόταν πειράγματα και κοροϊδίες για την εξωτερική της εμφάνιση
– Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα είχε κάνει αίτηση για αλλαγή σχολής

Τα αίτια που οδήγησαν μια 22χρονη μαθήτρια να τραυματίσει σε κατάσταση αμόκ με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριες της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη διερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε στο συμβάν βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως μέσα στην τσάντα της βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως προχωρά σε αυτή την πράξη λόγω των επιθετικών συμπεριφορών που δεχόταν.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η δράστης η ίδια είχε αναπτύξει τον τελευταίο καιρό επιθετική συμπεριφορά, αλλά ουδείς γνωρίζει εάν αυτό συνέβαινε λόγω των καθημερινών πειραγμάτων που δεχόταν.

Οι τρεις σπουδάστριες, δύο Αλβανικής υπηκοότητας 20 και 22 ετών και μία 20χρονη Ελληνίδα, μεταφέρθηκαν με τραύματα στα χέρια και στα πόδια στο Αττικό νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η 22χρονη μαθήτρια που συνελήφθη και κρατείται, επιτέθηκε στις συμμαθήτριές της στην αίθουσα διδασκαλίας, την ώρα του μαθήματος.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε