Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έγκυος 2 μηνών η μια από τις οροθετικές ιερόδουλες – «Δεν ξέραμε ότι έχουμε AIDS» λένε

Έγκυος 2 μηνών η μια από τις οροθετικές ιερόδουλες – «Δεν ξέραμε ότι έχουμε AIDS» λένε

16 γυναίκες που για άλλους είναι πιόνια στο προεκλογικό σκάκι και για άλλους εγκληματίες, βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο γραφείο του ανακριτή.

Είναι οι 16 από τις συνολικά 17 (η 17η είναι η Ρωσίδα που έχει ήδη προφυλακιστεί) που κατηγορούνται ότι ήξεραν πως έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS αλλά συνέχισαν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό.
Εκείνες, αντιμετωπίζουν την «τυφλή» Δικαιοσύνη. Εκείνοι που τις ανάγκαζαν να δέχονται (για λίγα παραπάνω ευρώ) να κάνουν «ελεύθερο» σεξ έχουν εξαφανιστεί. Το ίδιο και οι πελάτες τους.

Η μια από τις κατηγορούμενες είναι δυο μηνών έγκυος, έγινε γνωστό την Παρασκευή.

Και οι 16 κατηγορούμενες γυναίκες υποστηρίζουν ότι είναι τοξικομανείς, ότι έκαναν πεζοδρόμιο για τη δόση τους, στις πιάτσες των τοξικομανών.

«Δε γνωρίζαμε ότι έχουμε μολυνθεί» λένε και κάποιες υποστηρίζουν πως σε προηγούμενες εξετάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα αποτελέσματα είχαν βγει αρνητικά.

Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου πήγαν από τις 08:00 το πρωί οι κατηγορούμενες, βρίσκονται αντεξουσιαστές, που συμπαραστέκονται στις 16 γυναίκες. Μαζί τους και η γνωστη ποινικολόγος Ιωάννα Κούρτοβικ. «Είμαστε οροθετικοί στον ιό της αξιοπρέπειας. STOP στο στίγμα, όχι στο κυνήγι μαγισσών» γράφει το πανό τους.

Όλα αυτά ενώ η αστυνομία έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες άλλων πέντε οροθετικών ιερόδουλων. Πολλοί μιλούν για διαπόμπευση. Το ίδιο και ξένα μέσα ενημέρωσης, που κάνουν ακόμη ένα βήμα πιο πέρα και μιλούν ανοιχτά για προεκλογικά παιχνίδια, βάζοντας στο στόχαστρο τους τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο.

Κι όσο εκείνες στήνονται στο «απόσπασμα», οι πελάτες τους, οι οικογενειάρχες, είτε έχουν εξαφανιστεί τρομοκρατημένοι είτε καλούν μαζικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ ζητώντας (τώρα) βοήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνες στο “απόσπασμα”, εκείνοι άφαντοι – Ψάχνουν τους προαγωγούς, «ψάχνονται» οι πελάτες

Aids: Ο πόλεμος της φωτoγραφίας! Μάχη για τη δημοσιοποίηση των προσώπων των ιερόδουλων

Aids: Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα!

Αυτές είναι οι νέες 5 ιερόδουλες που σκορπούσαν το AIDS στις πιάτσες – Πάνω από 4.000 όσοι είχαν σεξουαλική επαφή μαζί τους

Νεα στοιχεία σοκ: Υπ.Υγείας: 85 οι ιερόδουλες με AIDS σε 1180 αιμοληψίες!

1.500% αυξήθηκε η πορνεία σε ένα χρόνο στην Ελλάδα – 1 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος

Aids: Οι “κουστουμάτοι” πελάτες της πιάτσας και τα 3500 τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ!

Παντρεμένοι οι περισσότεροι απ’ όσους “πήγαν” με τις οροθετικές ιερόδουλες – Πάνω από 3000 τα τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Πανικός στις “πιάτσες” της Αθηνάς – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή του Ν.Ευαγγελάτου

Ο εφιάλτης στο δρόμο με το …Aids – Στοιχεία σοκ: “Oι οίκοι ανοχής ήταν γεμάτοι παιδιά”!

AIDS: Μάθετε τα πάντα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε