Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Εισαγγελική έρευνα, συγχαρητήρια και καταγγελίες για κουκούλωμα στην υπόθεση Κουλούρη

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι καταγγελίες των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ έφεραν την αντίδραση της Δικαιοσύνης με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου να διατάσει έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

Τόσο για τη στάση του κ. Κουλούρη, όσο και των ανδρών της αστυνομίας. Πως δηλαδή ο κ. Κουλούρης δεν κατέληξε στο αυτόφωρο αλλά και αν οι αστυνομικοί έδρασαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και μόνο…
Παράλληλα όμως η κόντρα μεταξύ αστυνομικών έχει φουντώσει. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για προσπάθεια κουκουλώματος με το… αζημίωτο. Ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλεται πως κάποιοι μάλλον έβαλαν πάνω από τον Νόμο την προαγωγή τους στις επόμενες κρίσης του Μαρτίου:
“Ποιος θα ανταμειφθεί για την κάλυψη στον πρώην Υπουργό; Μήπως ο προσεχής Μάρτιος είναι καθοριστικός για ορισμένους;” αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα πάντως ο ίδιος ο υπουργός δέχθηκε στο γραφείο του τους αστυνομικούς τους οποίους συνεχάρη για τη στάση που επέδειξαν να τιμήσουν την αποστολή τους. Με τη συμβολικού χαρακτήρα αυτή κίνηση, όπως αναφέρεται, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους. Και είναι υποχρέωση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας να δρουν σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα των νόμων, χωρίς διακρίσεις, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών, όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Διαβάστε επίσης:
“Θα κυνηγήσουμε τον Κουλούρη μέχρι τέλους”
Ποινική δίωξη του Κ. Κουλούρη ζητά ο τραυματίας αστυνομικός – Άγρια κόντρα μεταξύ αστυνομίας και ειδικών φρουρων για το τροχαίο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε