Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκκληση απελπισίας από τους συγγενείς της 20χρονης φοιτήτριας

Εκκληση απελπισίας από τους συγγενείς της 20χρονης φοιτήτριας

Εκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για ένα περιστατικό λιποθυμίας στο πλοίο Superfast 12 την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου απευθύνουν οι συγγενείς της φοιτήτριας.

Σε επιστολή που έστειλαν και στο Newsit αναφέρουν:

Ανακοίνωση που αφορά την εξαφάνιση τις Αγγελικής Σταυρουλάκη 20 χρόνων. Παρακαλώ το μήνυμα απευθύνεται σε όσους ταξίδευαν την Πέμπτη 18 Φεβρουάριου 2010 με το ”Superfast 12” με αναχώρηση 11 το βράδυ από Ηράκλειο προς Πειραιά. 
Αν κάποιος επιβάτης που ήταν στο πλοίο σε αυτό το δρομολόγιο γνωρίζει για ένα περιστατικό που έγινε γύρω στις 1:30 στο πλοίο συγκεκριμένα σε ένα από τα μπαρ μπροστά, ένα περιστατικό λιποθυμίας κάποια κοπέλας που κατά πάσα πιθανότητα ήταν η Αγγελική Σταυρουλάκη. 
Ένας επιβάτης γιατρός που επικοινώνησε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ανέφερε ότι έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα που ήταν σίγουρος ότι ήταν αυτή.
Όμως η διασταύρωση πληροφορίας από το πλοίο ήταν αρνητική διότι δεν καταχωρήθηκε το περιστατικό στα βιβλία. 
Παρακαλώ οποίος ήταν επιβάτης στο πλοίο εκείνη την ημέρα και είδε το περιστατικό να επικοινωνήσει με το  τηλέφωνο του αδερφού της 6937403135  για να διασταυρώσουμε την πληροφορία ή οτιδήποτε αλλο στοιχείο σχετικά με την κοπέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Ο σύντροφος της αγνοούμενης κοπέλας σπάει την σιωπή του

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε