Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογικά ευτράπελα….

Εκλογικά ευτράπελα….

Περιέργες καταστάσεις και ευτράπελα σημειώθηκαν σε διάφορα εκλογικά κέντρα.

  • Σταυρούς στον πατέρα του έβαζε 21χρονος εκλογικός αντιπρόσωπος, που αναζητείται.
    Το πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε στο 377ο εκλογικό τμήμα Καμινίων, όταν η δικαστική αντιπρόσωπος κατήγγειλε ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έβαλε σταυρούς προτίμησης, σε δύο ψηφοδέλτια του συγκεκριμένου κόμματος, σε υποψήφιο βουλευτή που “έτυχε” να είναι ο πατέρας του. 
  • Αναπληρωτής πρόεδρος σχολικής επιτροπής μονοθέσιου δημοτικού σχολείου ήταν ο αστυνομικός που συγκέντρωνε χρήματα για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου, έξω από το 507ο εκλογικό τμήμα του Ρίου- Πατρών . Έκοβε και διπλότυπη απόδειξη χωρίς όμως να έχει την απαιτούμενη νόμιμη άδεια για να κάνει τον έρανο. 
  • Με μπουκάλια νερού και βρισιές υποδέχθηκαν 60 άτομα, υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αττικής, όταν έβγαινε από εκλογικά τμήματα. Ξεμάλλιασαν και τη συνοδό του, που τραυματίστηκε ελαφρά. Με κλωτσιές υποδέχθηκαν υποψήφιο των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη.  
  • Το πορτοφόλι της δικαστικής αντιπροσώπου του 25ου εκλογικού τμήματος Ιάσμου Ροδόπης, έκανε φτερά. Στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας διαπίστωσε ότι άγνωστος είχε αρπαξει μέσα από την τσάντα της ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, δικηγορική ταυτότητα, 600 ευρώ και τρεις πιστωτικές κάρτες. 
  • “Ύποπτο” αντικείμενο θεώρησε ο σκοπός στο σπίτι του Προέδρου της Βουλής τον πυροσβεστήρα. Σήμανε συναγερμό και πυροτεχνουργοί της αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι στη συμβολή των οδών Αλωπεκής και Πλουτάρχου στο Σύνταγμα. Ερεύνησαν το…αντικείμενο χωρίς να βρουν κάτι “εκρηκτικό” στο εσωτερικό του.
  • Νεαρός ψηφοφόρος αναζητείται καθώς δεν δέχτηκε να μπει πίσω από το παραβάν για να ψηφίσει στο 16ο εκλογικό τμήμα Ζακύνθου, ενώ αρνήθηκε, φεύγοντας, να πάρει και την αστυνομική του ταυτότητα. Έβρισε τους πάντες και εξαφανίστηκε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε